Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért nem erősíti a...

A kormány miért nem erősíti a kereszténységet azzal, hogy egyesíti a polgári házasság intézményét az egyházival?

Figyelt kérdés

A polgári házasság a kommunista rendszerből visszamaradt dolog.

Manapság is csak kevés becsülettel rendelkező balliberális ateisták támogatják.Akik szemrebbenés nélkül betelepítenének muzulmán migránsokat.Nekik nem számít.

Egy keresztény államban, nincs helye ilyesminek.

A polgári házasság intézményét meg kell szüntetni, pontosabban egyesíteni az egyházival és egy közös házassági intézményt létrehozni, ami csak keresztény.

2016. nov. 5. 17:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/84 ede1219 ***** válasza:
100%
Nagyon ráérsz, látszik, hogy nincs iskola a héten!
2016. nov. 5. 17:35
 12/84 anonim ***** válasza:
92%

Aztán milyen pap lenne jelen? Katolikus, református, rabbi, vagy hindu?

Mellesleg én katolikus származású ateista vagyok, hányingerem van néhány álszent, egyházi alkalmazottól. És ezek legyenek ott az én esküvőmön?

2016. nov. 5. 17:36
 13/84 A kérdező kommentje:

"Aztán milyen pap lenne jelen? Katolikus, református, rabbi, vagy hindu?

Mellesleg én katolikus származású ateista vagyok, hányingerem van néhány álszent, egyházi alkalmazottól. És ezek legyenek ott az én esküvőmön?"

Vannak modernabb felfogású papok.Nem kötelező templomban esküdni.Vannak szabadtéri esküvők is.

Erről jut eszembe.

Az anyakönyvezést a kereszteléshez kellene kötni.Legyen együtt a kettő.

2016. nov. 5. 17:37
 14/84 ede1219 ***** válasza:
90%

"A ballibsikre gondolsz?

Hát azok úgyis csak egynemű "esküvőn" vesznek részt, azt is jó helyen,külföldön teszik."

Inkább jobboldalinak tartom magam, mint bal oldalinak -mi a szar az a ballibsi?-, de bizony nekem sem volt egyházi esküvőm, sőt, micsoda szégyen, már el is váltam egyszer, a mostani párommal is csak "összeálltunk, mint a nokedli".

2016. nov. 5. 17:38
 15/84 anonim ***** válasza:
100%

'A ballibsikre gondolsz?

Hát azok úgyis csak egynemű "esküvőn" vesznek részt, azt is jó helyen,külföldön teszik.'

Én speciel nem óhajtanék egyházi szertartást, akkor ezek szerint én is balliberális vagyok?

Na elmész a francba... :D

2016. nov. 5. 17:38
 16/84 anonim ***** válasza:
100%

"A ballibsikre gondolsz?

Hát azok úgyis csak egynemű "esküvőn" vesznek részt, azt is jó helyen,külföldön teszik."

Undorító vagy, kérdező. Amit te képviselsz az minden, csak nem kereszténység. Továbbra is várom a választ a 9-es kommentemre. Vagy fáj szembesíteni magad az igazsággal?:)

2016. nov. 5. 17:39
 17/84 ede1219 ***** válasza:
88%

"Erről jut eszembe.

Az anyakönyvezést a kereszteléshez kellene kötni.Legyen együtt a kettő."

Egyre több vétkem van, egyik lányomat sem öntötte nyakon egy szentfazék, csak azért, hogy az ilyen idióták jól érezzék magukat!

2016. nov. 5. 17:39
 18/84 anonim ***** válasza:
98%

"Nagyon ráérsz, látszik, hogy nincs iskola a héten!"

Nem, gyanítom, hogy egy vén bolond öreggel van dolgunk, aki túl sok köztévét nézett, és szépen kimosták az agyát G királyék.

2016. nov. 5. 17:40
 19/84 A kérdező kommentje:

"Ó, hogy te a kereszténységet a házasság feltételévé akarod tenni...akkor elárulom neked kérdező, hogy még a kereszténységgel is szembe akarsz menni. A kereszténység egyik legfőbb alapelve, hogy az ember szabad lény, szabad akaratunk van, szabadon döntünk. Te ezek szerint elvennéd az Isten adta szabadságunk és ateistákat is arra kényszerítenél, hogy esküdjenek meg templomban?"

Az ateisták nem a felebarátaink.Hanem, azok, akik a kereszténység ellen vannak.

Ellenben, az iszlámot támogatják.

2016. nov. 5. 17:42
 20/84 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország nem keresztény állam, nem kötelző vallás a kereszténység és a törvényeinke sincs túlságosan belefoglalva, szimplán ez a legnépszerűbb vallás.

Ezt leszámítva nagyon sok ember nem keresztény és mivel nekik ugyanúgy joguk van házasodni ezért nem csak egyházi esküvő van, mert pl ateistát egyik vallás papja se adja össze.

Ha neked pedig nem tetszik hogy nem mindenki istenhívő lehet takarodni a közel-keletre radikális vallásoskodni.

2016. nov. 5. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!