Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hogy még mindig a fidesz...

Hogy hogy még mindig a fidesz nyerné meg a választásokat?!

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, milyen érv szól még mindig mellettük, amikor bebizonyitották már, hogy nem tudják előrevinni az országot, hanem inkább hátra enyhén szólva. Kik és miért képesek még mindig őket támogatni?... Az MSZP-t feleennyi rombolásért már elküldték a búsba...

2016. okt. 31. 22:29
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

40# , igen érdemes lenne megfontolni de tegnap óta jobban a bögyömben van mint eddig.. :)

Még így is hogy kiosztottam, vigyorog itt nekem.

2016. nov. 1. 11:47
 42/46 Pro Patria ***** válasza:
29%

Egyikőtök sem kerekedett a másik fölé erkölcsileg. Egyszerűen kiborító az egész.

Az egyikőtök hajánál előrángatott, unalmasan ismétlődő provokációban azt mondja, "Írd le Antall nevét!", és "Na, miért nem mered leírni?" - Hogyhogy miért nem? Miért kellene? -, a másikotok öncélú bolsizással válaszol.

Egysoros gyűlöletátadásokban.

Az nem "jól beolvasás", hogy "Na, ki fizet téged? Valld be! Mennyit fizetnek?", mert ez csak egy olyan egysíkú gondolkodást mutat, ami szerint aki mást gondol, az csak pénzért teheti - azaz nem erkölcsös - azaz nem kell foglalkozni azzal, amit mond.

Morális lenullázás.

Viselkedjetek már! Ezt az egészet rossz nézni!

Megkaphatom, hogy most aztán megint mindenkinél okosabbnak hiszem magamat. De nem mutattok mást! Akkor sem, ha _hinni akarom_, hogy nem így van.

Csak szemléltetésként, ugyanez a vita máshol, a 35-ös, 36-os, 37-es, és 38-as kommentekben:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__814..

És itt.

Nem hiszem magamat okosnak. Nálam az okos ember valahol magasabban kezdődik. De az intelligencia az elvárható bármelyik embertől. Amiben benne van a társas érintkezés, a kommunikáció is.

És ez az egész lesújtó. Csak vegyük ezt!:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__8..

A 2-es és a 7-es válaszoló még a kérdés szövegét sem olvasta el, vagy nem értelmezte helyesen, beleolvasta azt, hogy Japán ellenzi az atomfegyverek létét, eszerint is válaszolt, holott éppen nem, és ennek szólt a kérdés maga.

Hogyan lehet ilyen alacsony kommunikációs készséggel együtt élni? Ez már tényleg olyan, mintha paródia lenne. De nem. Ez valóság.

Akartam írni ide választ. De erre a fórumra ez sok lenne.

2016. nov. 1. 13:38
 43/46 anonim ***** válasza:
0%
a különbség, hogy neki ez a stílus az alapjárat, én emg csa a kedvéért süllyedtem a szintjére, kicsit trollkodni vele
2016. nov. 1. 14:10
 44/46 anonim ***** válasza:
0%
42-es mondta meg a tutit, egyik kutya, másik eb.
2016. nov. 1. 14:24
 45/46 anonim ***** válasza:

Pro Patria , már csak te hiányoztál a boldogságomhoz és semmi más... :)

Hogy boldog légy nem mondom megint el amit lehetne ilyenkor rád. De a szerénységed a régi, ezt el kell mondjam..

Másrészt

Legyen elég annyi hogy ezzel a 30%-ossal ki van a bakancsom, mert bárhova írok megjelenek és neki fog bolsizni de ez csak egy dolog amivel a sírba visz. Ergo: Azért jöttem ki a sodromból mert profi a provokációban.

És hozzá kell tennem azt is hogy meguntam ezt a "te hülye vagy mer balos vagy , én meg fajin vagyok mer jobbos vagyok" hozzáállást. Így szépségesen mondtam el amit mondtam.

De nem tom miért írom ezt neked , olaj a tűzre.

2016. nov. 1. 16:09
 46/46 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudják előrevinni az országot? Hátrább viszik? MSZP feleennyi rombolása?

Ezek hülyeségek... A FIDESZ alatt javult az ország helyzete, csökkentik folyamatosan azt az országadósságot, amit a szent mszp okozott, meg Gyurcsány, amikor eladták az osrzágot. Nem véletlenül vannak még mindig Orbánék a hatalmon. Az mszp alatt azt is elintézték, hogy nem érte meg gyereket vállalni, mert röhejes mennyiségű gyest, gyed-et kaptak a nők...

2016. nov. 1. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!