Lehet hogy mégis megbundázta a Fidesz a választásokat?
Mellette: Nézzük a tényeket: 44%-al a parlamentbe 66%-ot tettek ki.
Időközi választásokon (pl. Ózd) cigányokat szállították szavazni.
Külhoniaknak szavazati jogot adtak, én nyitott vagyok a határon kívüli magyar testvéreink támogatására, de nem vagyok abban biztos, hogy beleszóljanak Magyarország politikájába, mert hogy ők nem élnek benne (sajnos).
Ellene: Messze a legerősebb párt ma Magyarországon, kb. 20%-al áll a Jobbik előtt, 3 cikluson keresztül kormányozták Magyarországot, és még a baloldal párti közvélemény kutatások se cáfolják azt hogy torony magasan vezetnek.
Pontozzatok le a tájékozatlanságomért, de egész pontosan, hogyan alakították át a szavazás kereteit, hogy az kedvező legyen nekik?
(tényleg csak kérdezem, ennek még nem tudtam utánanézni)
nekem csak egy kérdésem lenne ami válasz is
megkérdezel 10-100-1000 embert kire szavazott? mi lesz a válasz? nem tudom de azt igen hogy olyan városban lakom ahol mindenki gyűlöli a fityiszt mégis magasan nyert holott kb pár százalék szavazott rájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!