Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet hogy mégis megbundázta...

Lehet hogy mégis megbundázta a Fidesz a választásokat?

Figyelt kérdés
[link]

2016. márc. 31. 13:02
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
A videoban Nyakó megkérdőjelezi a választások tisztaságát mondván ha ilyen politikai megrendeléseket teljesít a választási iroda mint a népszavazás beadásakor tette akkor mi a garancia arra hogy az országos választások idején nem tettek ilyet.
2016. márc. 31. 13:08
 2/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem "csalt", csak neki kedvezore alakitotta a felteteleket.
2016. márc. 31. 13:17
 3/18 anonim ***** válasza:
4%
Semmi szuksege nem volt ra.
2016. márc. 31. 13:49
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Csalni nem csalt, de meglehetősen tisztességtelenül alakította át a választási rendszert. A szememben ez egyébként nem különb a színtiszta csalásnál, a demokráciában az összes pártnak a nép érdekeit és nem a pártokét kellene érvényesíteni. Az emberek érdeke pedig az, hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon, mert csak így érvényesülhet a többségi akarat. Na de hol van már a mi jó fideszünk a demokratikus értékektől. Messze jár.
2016. márc. 31. 13:49
 5/18 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Ezt csinaltak. Neked ez csalasnak tunik? Mert nekem igen :D

2016. márc. 31. 14:08
 6/18 anonim ***** válasza:
63%

Mellette: Nézzük a tényeket: 44%-al a parlamentbe 66%-ot tettek ki.

Időközi választásokon (pl. Ózd) cigányokat szállították szavazni.

Külhoniaknak szavazati jogot adtak, én nyitott vagyok a határon kívüli magyar testvéreink támogatására, de nem vagyok abban biztos, hogy beleszóljanak Magyarország politikájába, mert hogy ők nem élnek benne (sajnos).

Ellene: Messze a legerősebb párt ma Magyarországon, kb. 20%-al áll a Jobbik előtt, 3 cikluson keresztül kormányozták Magyarországot, és még a baloldal párti közvélemény kutatások se cáfolják azt hogy torony magasan vezetnek.

2016. márc. 31. 14:32
 7/18 anonim ***** válasza:

Pontozzatok le a tájékozatlanságomért, de egész pontosan, hogyan alakították át a szavazás kereteit, hogy az kedvező legyen nekik?

(tényleg csak kérdezem, ennek még nem tudtam utánanézni)

2016. márc. 31. 17:16
 8/18 A kérdező kommentje:
2016. márc. 31. 17:54
 9/18 anonim ***** válasza:

nekem csak egy kérdésem lenne ami válasz is

megkérdezel 10-100-1000 embert kire szavazott? mi lesz a válasz? nem tudom de azt igen hogy olyan városban lakom ahol mindenki gyűlöli a fityiszt mégis magasan nyert holott kb pár százalék szavazott rájuk

2016. ápr. 1. 01:17
 10/18 A kérdező kommentje:
01:17! Na én is pont ígyvagyok ezzel, sok emberrel beszélgetek és szinte mindenki utálja a fideszt, és aztmondják hogy nemszavaznak rájuk mert lopnak csalnak hazudnak és lesajnálják az átlagembereket a gőgös minisztereik, és ennek ellenére mégis kétharmaddal nyerik a választásokat, itt valami nem kerek.
2016. ápr. 1. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!