Hogy hogy még mindig a fidesz nyerné meg a választásokat?!

Centauri: Hogy Bokrost idézzem: Tudják hogy ezt érzik sokan, az alternatíva hiányát, de ez nem rend, és a rendet helyre kell állítani. Így a választásig 500 napig ki kell bírnunk egymást. Akkor is ha benne van Gyurcsány is, az úgy nevezett "patás ördög". Benne van Bokros is, az úgynevezett "népnyúzó".
Ha ezt kibírjuk, ezek a körülmények megváltozhatnak. Így itt a lehetőség: döntsd el: Ez a Fidesz despotikus pofátlan birodalom vagy nem. Vagy kibírod őket.

Azt Hallottam, hogy a választási szabályokat úgy módosították, amely a fityisz/nek/ed kedvez.
A médiában azt mondták, hogy a fityisz neked, bebetonozta magát a hatalomba.
Nem igazán elképzelhető, de játszunk el a gennydolattal.
A figyisz neked, megunja hatalmát. Tudniillik Gyurika is megunta, azért kerülhetett nyilvánosságra az Gyuri hegyi beszéde.
Mit csinál? Igen,talált süllyedt. Megadóztatja az internetet.
És még mit csinál?
Pontosan! Leveszi a kezét a gazdagokról. Töb kulcsos adót (több) vezet béBÉé...majd a gazdagok mondják:Béé vezetted?
De ne álmodozz. A Fidex 2000 évig hatalmon lesz. Miért? Tényleg nem érted?
Lassan mondom: A szegény szavazata egyet ér, a gazdagé hármat.
Remélhetőleg megértetted a nehéz fejeddel, ez a hihetetlenül bonyolult eszmefuttatást.

"Ja és öszöd legalább a becsületért jött létre. Szia!"
Na azért ne essünk át a ló túloldalára. Öszöd mindenről szólt, csak nem a becsületről. Öszöd egy helyzetjelentés volt a párttagoknak, Böszme Feri egy pillanatra se akart könnyíteni a lelkén, merő véletlenségből szivárgott ki a videó.

13 azt se hagyd ki hogy igen , nem nyílvánosságnak szólt de ha nem csak a kiragadott sajnos kínos kijelentéseket hallod, hanem a teljes beszédet fel fogod hogy a "helyzetjelentés" mellett arról szól hogy ebből elég, alkossunk mostmár becsülettel. Szerintem tagadhatatlan és aki tagadja vagy rögvest az ellenkezőjét mondja az sokkal hazugabbnak vallhatja magát, és ő folyamatosba mondhatja hogy hazudOK reggel éjjel meg este.

"Neked nincs állásod, hogy a nap 24 órájában fenn vagy?"
Mindenszentek van, bár ez csak annak tűnik fel aki EGYÉBKÉNT dolgozik :)... Kedves 65%os öngól.

"öszöd legalább a becsületért jött létre. "
azt a rohadt... nem szakadt le a plafon?

31-es!
Nem a mai napra gondoltam, hanem úgy összeségében, mivel konkrétan minden hol mindig ott vagy.

55%os kisiskolás pajtikám! mi ez a jobbikos fenyegetőzés, te demokraták színe java? Nem gondolod, hogy ideje jó alaposan eltakarodni a bolsi fejeddel inne?
65% azt, hogy mikor jövök és mikor távozom te tudod a legjobban, hiszen te vagy itt a portás :). Legalábbis többet vagy itt mint én. Téged ezért fizetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!