Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hogy még mindig a fidesz...

Hogy hogy még mindig a fidesz nyerné meg a választásokat?!

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, milyen érv szól még mindig mellettük, amikor bebizonyitották már, hogy nem tudják előrevinni az országot, hanem inkább hátra enyhén szólva. Kik és miért képesek még mindig őket támogatni?... Az MSZP-t feleennyi rombolásért már elküldték a búsba...

2016. okt. 31. 22:29
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
16%

"Ha ezt kibírjuk, ezek a körülmények megváltozhatnak. Így itt a lehetőség: döntsd el: Ez a Fidesz despotikus pofátlan birodalom vagy nem. Vagy kibírod őket."

itt egyedül a baloldal szeretne habzószájjal diktatórikus hatalmat

fogjátok fel, hogy van 3 millió jobboldali, aki egy cseppet sem kér az agresszív bolsi pofátokból

2016. okt. 31. 23:44
 22/46 anonim ***** válasza:
75%

31% kérlek, tényleg ásd el magad... komolyan rohadt unalmas. Fogalmam sincs ki volt az a hitvány söpredék akinek eladtad magad és ezért fizet amit itt csinálsz, de annyi köze van a jobboldalhoz mint neked...még annyi se mint nekem baloldalra szavazónak...

Mondom, menj te is, vezéreid is és nézzetek bele Antall József szobrának szemébe ha mertek. Áruló csak te vagy drágám...

2016. okt. 31. 23:49
 23/46 anonim ***** válasza:
83%

ne helyezz légyszi a saját korosztályodba...

Antall nevét le se merted írni mi? ;) Helyes, helyes.

Mennyit kapsz de tényleg? Csak tudni akarom hogy mennyiért égetik le magukat az emberek.

2016. okt. 31. 23:54
 24/46 anonim ***** válasza:
24%
ja bocs én még lefagytam ott, hogy szerinted feri a szent, meg az öszödi beszéd egy bibliai példa,a baloldal8 éve egy gazdasági csoda volt, amikor irígykedett ránk a világ de ááá te dehogy is vagy egy főbolsi...
2016. okt. 31. 23:59
 25/46 anonim ***** válasza:
58%

Azt hiszem a 25#-ös válasz ezennel eldöntötte melyikünk is lehet büszke magára....Istenem ez tényleg olyan édes érzés:-)))))

Kezdek biztos lenni abban hogy te néhány hónapja még 36%-os voltál, és mi ketten találkoztunk és te drágám :).... sokkal nagyobbat estél a kis pofikádra mint most...:) Jól sejtem?

Egyébként Továbbra se mered Antall Józsefet belevonni a mondandódba..;)

2016. nov. 1. 00:03
 26/46 anonim ***** válasza:
17%

mutasd meg, hogy hol estem pofára!

mert nem hiszem, hogy ilyen vakbalos dumával nár nem vesztesként indul valaki...

de komolyan olvasod amit írsz?

csöppet sem érdekel engem antall józsef, kisfiam, csak felment 220ra a vérnyomásom az ilyen baloldalmosdató bicskanyitogató módon tanulatlan gondolkodni képtelen tinédszertől

csak az orbán meg az !!!ELLENESÉG!!!! gyökér kétbites vakbolsi

zárásként idézek a kedvenc messiás feridtől

"Nem tudtok mondani az elmúlt négy évből olyan jelentős kormányzati intézkedést, amelyre büszkék lehetünk azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végén. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk? "

na mit mondotok hülyebolsikám?

2016. nov. 1. 00:16
 27/46 anonim ***** válasza:
60%

Rendben van...te akartad hogy így legyen... Ezegyszer még utoljára engedek a provokációdnak. De akkor is annak foglak nevezni ami vagy!

"csöppet sem érdekel engem antall józsef, kisfiam"

HAZAÁRULÓ! És mersz engem bolsizni.. De egyenlőre még te égtél halálra , ha szeretnéd is hogy nem így legyen. És miből gondolod hogy tinédzser vagyok...? ;)

És elismétlem amit régen , amit a 36%-os akivel feltételezem azonos vagy kimondatott velem amikor kihozott a sodromból:

Tudod mennyiben nevezhetsz bolsinak? Talán egyben:

Egy eset van amiért azt az embert, Kádár Jánost támogatnám.. . Ha az ilyenektől mint te megszabadítana! Akkor örömmel!! Tessék! Kimondtam!

Antall megtagadása pedig az ezt olvasók előtt látható... nem a baloldal bűne, sőt! Ha az ilyenek nem lesznek büszkék rá, hát majd mi megtesszük!!

És nem kell illusztrálnom az égésedet elég vagy te ahhoz egyedül is..

2016. nov. 1. 00:24
 28/46 anonim ***** válasza:
17%

:,D veszélyesen hülye vagy, majd kilinkelem ezt a beszélgetést, ha valami megrökönyödne miért hívlak ifjúbosinak te kádár lover hülyegyerek

áldemokratikus csőcselék vagytok, és "sajnos" ti vagytok kevesebben, és egyre kevesebben

szokj hozzá orbánhoz, mert a légyfing jelentőségű életed jórészét fogod még úgy leélni, hogy ő bizony tényező marad a magyar közéletben ellentétben a kedvenc dilettánsbolsijaiddal

2016. nov. 1. 00:31
 29/46 anonim ***** válasza:
63%

Tudtam hogy ez lesz.... :)

De akkor meg mondtam neked amit megérdemelsz te ostoba!

Csak vigyázz! Mert ha a szent vezéredről lehull a lepel, az magával rántja rólad is... Ahogy az ő napja lenyugszik, felkel a miénk , és megkapod amit akarsz. Kiderül ki a hazaáruló, csak ezúttal más helyzetben találod magad, és én tudod mit fogok csinálni? Pezsgőt kortyolgatva röhöglek ki..

Vedd próféciának. Sok szerencsét addig.. Szia!

2016. nov. 1. 00:36
 30/46 anonim ***** válasza:
60%

[link]

keresd fel és nézz a szemébe ha mered magad jobboldalinak nevezni...

Te? Jobboldal? Annak a szégyen foltja! SE! Én tiszta lelkiismerettel tudok belenézni, én merem azt mondani hogy büszke lehetek. Te viszont csoda hogy még nem ástad el magad, de tovább megyek hogy a haverjaid sem tették meg veled..

Amit pedig Kádárról mondtam mindenki olvashatta. És szerintem, bárki megbocsájtja nekem ha elolvassa kis csevegésünket..;)

Árulj el valamit: Mégis mitől van olyan nagy mellényed?

2016. nov. 1. 00:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!