Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hogy még mindig a fidesz...

Hogy hogy még mindig a fidesz nyerné meg a választásokat?!

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, milyen érv szól még mindig mellettük, amikor bebizonyitották már, hogy nem tudják előrevinni az országot, hanem inkább hátra enyhén szólva. Kik és miért képesek még mindig őket támogatni?... Az MSZP-t feleennyi rombolásért már elküldték a búsba...

2016. okt. 31. 22:29
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
14%

nahát a kádár lover, gyurcsány mosdató, aki bele mer nézni antall szobrának a szemébe, mert ő akkora jobboldali

apukám albert hoffmann jár hozzád ha halucinációból akar pótórát venni

2016. nov. 1. 00:49
 32/46 anonim ***** válasza:
9%

Hiába forgatod ki a szavaimat. Attól még szánalmas maradsz. Sőt egyre lejjebb zuhansz. El vagy szállva magadtól és egyébként nem értem az okát.

Ezért kérdezem: ha van még benned egy csepp becsület mosd le magad legalább egy kicsit. Mond meg: Fizetett vagy ,vagy sem?

2016. nov. 1. 00:52
 33/46 anonim ***** válasza:
9%

Egyébként szeretnék megkérni más válaszolókat, jobboldali , baloldali, szóljanak bele legyenek szívesek, és foglaljanak állást valaki mellett. Elég ha csak annyit írnak 55% vagy 31%. Tudni fogjuk de kommentálhat is.

Csak kíváncsi lennék , ugye nem bánod kedves 31%-os barátom?

2016. nov. 1. 00:55
 34/46 Pro Patria ***** válasza:
17%
Én leginkább sírok. Most nincs türelmem ide válaszhoz. Holnap talán megejtem ezt is.
2016. nov. 1. 01:45
 35/46 anonim ***** válasza:
87%
Remélem ezt a 31%-os gyökeret hamarosan kib..sszák az oldalról, mert már rohadt unalmas... Szerintem valami vén fidesznyugger szottyadt k..rva lehet, aki felfedezte az internetet és most kedvére kiélheti viktor iránti imádatát.
2016. nov. 1. 09:19
 36/46 anonim ***** válasza:
16%

kiszakadt belőled a kultúra? nem unjátok még hogy vagytok 4-en így szélsőbalos gyűlölködők és azt hiszitek tiétaek a világ

fel ti éhes proletárok és húzzatok a fenébe

2016. nov. 1. 10:17
 37/46 anonim ***** válasza:
45%
Ideges vagy fityesznyugger? Belegázoltunk a lelkecskédbe?:(
2016. nov. 1. 10:25
 38/46 anonim ***** válasza:
16%

légyszíves csak takarítsd el a komcsi pofád innen :)...

nem hiányoznátok az ég világon senkinek

2016. nov. 1. 10:43
 39/46 anonim ***** válasza:
32%
30%-os most minden bántás nélkül kérdeznélek: Neked egyáltalán nem kellemetlen ez amit csinálsz....?
2016. nov. 1. 11:00
 40/46 anonim ***** válasza:
31%
55%-os, hagyjad szegény elmeháborodottad, hadd fôjön az agyvize.:D
2016. nov. 1. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!