Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Önnek mi a véleménye az...

Önnek mi a véleménye az időskorú szülők eltartásáról?

Figyelt kérdés

2016. okt. 27. 10:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
63%

Mi van Bécike? Még mindig nem tűnik fel, hogy a büdös prolikat nem lehet a végtelenségig nyúzni?

Ugye te Fidesz-felsőbbrendűek így hívtok minket, a magyar átlagembereket. Hm?

2016. okt. 27. 11:50
 12/28 Koplárovics Béci ***** válasza:
21%
Tehát aki nem rühelli a szüleit az csakis fideszes lehet?
2016. okt. 27. 11:56
 13/28 anonim ***** válasza:
47%

Te mégis mi a jó francról beszélsz?

2016. okt. 27. 11:56
 14/28 Koplárovics Béci ***** válasza:
37%

TE miről beszélsz?

Leírom, hogy szerintem alap, hogy támogatom a szüleimet. Erre neked az volt a legfontosabb, hogy én biztos fideszes vagyok. Tehát szerinted aki nem rühelli a szüleit, az fideszes. Buktad amúgy, dehát nem lepődök meg. Voltam én itt már komcsi, fideszes, zsidó, náci, meg ufó is.

2016. okt. 27. 12:03
 15/28 anonim ***** válasza:
85%
Kár a dolgon veszekedni, ez sem az, aminek látszik. Nem arról szól, hogy a szülőket a gyerekeiknek kell eltartani. Hanem arról, hogy ez a Fidesz-KDNP állam a beszedett pénzekből egyre kevesebbet akar visszaadni a befizetőknek. Ez is a lopás egyik kifinomult formája, nemcsak a magánpénztári megtakarítások államosítása. De a jó magyar nép ezt sem veszi fel és nem fog lázadni: "... tűrjed békességgel jobbágysorsodat"... (Katona József: Bánk bán).
2016. okt. 27. 12:05
 16/28 Koplárovics Béci ***** válasza:
24%

Nem, a kérdés nem erről szólt.

"Önnek mi a véleménye az időskorú szülők eltartásáról?"

Ebben nincs egy fél szó sem fideszről, sem nyugdíjról. Persze egy jókis orbánozást bármibe bele lehet keverni, ha valaki van legalább annyira hülye, mint egy fideszes birka.

2016. okt. 27. 12:07
 17/28 anonim ***** válasza:
85%

"Ebben nincs egy fél szó sem fideszről, sem nyugdíjról."

Aki nem hülye azért hadd legyen már tisztában e nélkül is azzal a ténnyel, hogy a Fidesz alaptörvénygyárnak köszönhető a szülők alkotmányos joga az eltartást követelni és a nyugdíjhoz való alkotmányos jog eltörlése az egészségügyi ellátással egyetemben szintén. Köszi.

2016. okt. 27. 12:22
 18/28 anonim ***** válasza:
63%

"Nem arról szól, hogy a szülőket a gyerekeiknek kell eltartani. Hanem arról, hogy ez a Fidesz-KDNP állam a beszedett pénzekből egyre kevesebbet akar visszaadni a befizetőknek."

A kettő egész pontosan ugyanaz, csak ezt Bécike nem nagyon akarja felfogni.

Vagy ami még rosszabb, nagyon is tudja, hogy miről van szó, csak hát a Párt és a Gazdi szent és meg kell őket védeni...

2016. okt. 27. 12:23
 19/28 anonim ***** válasza:
88%
A sunyi hazug orbán rátolja a fiatalokra a szülőtartást hogy ezeket a pénzeket is kitudja lopni a rendszerből és átjátsza a mészáros lőrincek zsebébe.
2016. okt. 27. 12:36
 20/28 anonim ***** válasza:
85%

Anyamat meg oke, segiteni fogom, de apamat nem.

Soha semmit nem tett ertem, sot amig nem valtak el sokkal rosszabbul eltunk. Egyik munkabol ment a masikba, mar amikor dolgozott es nem a kocsmaban itta el mind a kettojuk fizeteset.

Nagyszuleimnel lakik akik mar pedzegettek, hogy de jo lesz a torveny, mert majd en eltartom...

Egy ideig probalkoztam vele normalisan viselkedni, de aki nem akarja azon nem lehet segiteni, azt meg, hogy a kocsmaban legyen egesz nap, nem fogom finanszirozni neki.

2016. okt. 27. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!