Minek mi a véleménye a NÉPszavazásról? Mi lehet az eredmény? Ki SZAVAZOTT?
Nemmel szavaztam termeszetesen.
Semmi.Mi törtenne?
Szavaztam természetesen.
A véleményem, bár most írtam le kettő topikkal alább:
"A helyzet az hogy nem azért nem ment el a többség népszavazni mert a Fidesznek akart ezzel bemutatni, hanem azért mert egyszerűen ignoráns bárminemű népszavazással kapcsolatban.
Az elmúlt 20 évben a népszavazásokon résztvettek átlaga 52%. (azaz a küszöbhatárt alig 2%-al lépték meg)
A legutóbbi, 2008-as három nemes népszavazás is 50,5%-al lett csak meg.
A mai alacsony eredmény tehát két dolognak tudható be:
1. minden második szavazatra jogosult magyar ember nem kíván élni a szavazati jogával vagy szimplán lusta elmenni szavazni.
2. a baloldali ellenzék kampánya szerintem 5-10%-ot vet latba, mondjuk ezzel talán meglett volna az 50%."
Én ma dolgoztam...
De ha esetleg arról ment volna a szabazás hogy emeljük-e a béreket a béka segge alól feljebb? akkor tuti elmentem volna.
Ez egy figyelem elterelő néphülyítő szavazás, aztán majd januárban emelik vagy 3000 forintal a minimálbért, pedig vagy 100 ezerrel kéne
A korrupt qva anyukat
"Ez az eddigi legjobb népszavazás.
A nyilatkozatok alapján mindenki, minden párt nyert.
...
...
Csak mi buktunk 17 milliárdot."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!