Kinek mi a véleménye a MKKP plakátkampányáról?
Nekem tetszik.
Pénzt is adtam rá.
"Jol csinálják. Ha köv választáson indulnak tuti, hogy rájuk szavazok."
Jó nagy birka vagy. Tehát szavaznál egy olyan pártra, amiről semmit sem tudsz, csak annyit, hogy "vicces" a plakátkampányuk. Ez igen!
Ha csak ennyi kell, lehet én is indulok.
"Jó nagy birka vagy. Tehát szavaznál egy olyan pártra, amiről semmit sem tudsz, csak annyit, hogy "vicces" a plakátkampányuk. Ez igen! "
Én is rájuk szavaznék! A mostani helyzetnél nem lehet rosszabb az amit ők tennének.
"Én is rájuk szavaznék! A mostani helyzetnél nem lehet rosszabb az amit ők tennének."
Dehogynem: Mondjuk államcsőd.
Amikor indult az MKKP valamikor 2002 környékén még Szegeden, akkor szórakoztató volt. Ma valahogy nem érzem annak. Lehet csak azért mert idősebb lettem vagy tényleg nem azok.
Nem tudom jogilag lehetséges lett-e volna, de a helyükben pontosan olyan színeket és formátumot használtam volna mint a kormány, hogy megtévesztő legyen.
Az még egy érdekes hack lesz, ha indulnak a választásokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!