Kinek mi a véleménye a MKKP plakátkampányáról?
Figyelt kérdés
Mindenkinek a véleményére kiváncsi politikai hozzátartózástól független. Főleg kezd érdekes lenni a téma, mert sok külföldi híportál is lehozza, hogy ezt csinálják.2016. szept. 10. 16:06
12/17 anonim válasza:
szórakoztató volt az ingyen sör és az örök élet és ennyi
MKKP megmozdulás a szoci korszakból : [link]
megagigaszánalom
13/17 anonim válasza:
Nekem tetszik. És nem is kifejezetten "viccesek" a plakátok, hanem az eddigi legerősebb ellenkampány a kormánynak. Ami azért kicsit sajnálatos, hogy a "kőkemény ellenzék" lenyomásra kerül egy viccpárt által.
14/17 anonim válasza:
Nekem sokkal jobban tetszik,mint a kormány plakátkampánya.És legalább nem közpénzből csinálják.
15/17 anonim válasza:
K..rva jó! Szinte hihetetlen, de szimbolikus is, hogy jelenleg az egyetlen értelmes hang Magyarországon az övék: a humoré.
Az összes ellenzéki párt elbújhat mögöttük (a Fidesz meg már rég úgy elszállt, hogy másik univerzumban él). Hitelesek, poénosak, IGAZAK.
Karinthy jut eszembe: "A HUMOR A TELJES IGAZSÁG"!
16/17 anonim válasza:
Idióta bülyegyerekek szórakozása.
17/17 anonim válasza:
Szerintem is jópofa. És nemcsak a kampányuk, hanem más akcióik is az. Pl. amikor a lepukkant buszmegállókat festették át rajzfilmfigurákkal, vagy amikor mesekönyvgyűjtést szerveztek a beteg gyerekeknek, az nagyon aranyos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!