Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok jobbak a többi...

A magyarok jobbak a többi nemzetnél?

Figyelt kérdés

Olvasni, hallani rengeteg olyan véleményt, ami valamiféle felsőbbrendűséget tanúsít más nemzetekkel, népekkel szemben.

A számomra legfurcsább az volt, hogy: "A magyar az ősi nép, mi őrizzük az ősi titkot".. ezt.. nem tudtam hova tenni, bár ha valaki tudja mit jelent, kérem írja le

Szóval mi az oka ennek a felsőbbrendűség érzetnek? Úgy értem, mi teszi szerintetek nagyobbá a magyart a többinél?

Olvastam ilyet is, hogy "a faji tisztaság" - na ezt végkép nem értem, de kifejteni már nem szokták:S

2016. okt. 24. 18:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem jobbak, rengeteg hibánk van. Ettől függetlenül szeretem a népem, mivel bennem is megvannak népem hibái. Természetesen dolgozom azon, hogy ezeket a hibákat magamban legyőzem.
2017. nov. 6. 10:35
 22/23 anonim ***** válasza:

"A magyarok jobbak a többi nemzetnél?"

Talán bizonyos szempontból...

Mint az iskolában, egy osztályban: Van aki matekból jobb, van aki történelemből, és van akinek a verstanulás megy könnyebben mint a többielnek.

Van aki ki tudja dumálni magát akkor is, ha nem tanulta meg a leckét, és van aki inkább a csajoknál/fiúknál sikeres...

A magyar értékek leginkább erkölcsi alapúak, amire sajnos manapság nincs nagy kereslet.

Nem véletlen a szkíta örökség sem.

Az ókori görögök (Trogus és Justínius) így írnak a szkítákról:

Az igazság nálik nem a törvényekkel van elfogadtatva, hanem jellemükba van beleoltva...

A legyőzöttektől nem követelnek semmi dicsőségen kívül...

Homérosz : Ezeknél nincs igazságosabb emberi faj...

2017. nov. 6. 13:44
 23/23 anonim ***** válasza:

Ballib vagy azért nem érted. :P

Én meg úgy fogalmazok, hogy nem jobbak, de nem is rosszabbak más nemzeteknél a magyarok. A látensnáci liberálfasiszta fajelméletektől meg kíméljetek! ;)

2017. nov. 6. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!