A magyarok jobbak a többi nemzetnél?
Olvasni, hallani rengeteg olyan véleményt, ami valamiféle felsőbbrendűséget tanúsít más nemzetekkel, népekkel szemben.
A számomra legfurcsább az volt, hogy: "A magyar az ősi nép, mi őrizzük az ősi titkot".. ezt.. nem tudtam hova tenni, bár ha valaki tudja mit jelent, kérem írja le
Szóval mi az oka ennek a felsőbbrendűség érzetnek? Úgy értem, mi teszi szerintetek nagyobbá a magyart a többinél?
Olvastam ilyet is, hogy "a faji tisztaság" - na ezt végkép nem értem, de kifejteni már nem szokták:S
"A magyar az ősi nép, mi őrizzük az ősi titkot".. ezt.. nem tudtam hova tenni, bár ha valaki tudja mit jelent, kérem írja le
Hát ennek semmi akadálya. A magyar nyelv a világ ősnyelve, a magyar írás pedig a világ ősírása. Ezekből alakult aztán ki később a többi nyelv és írás. Ezért van az, hogy az egyiptomi hieroglifák kizárólag magyar nyelven olvashatóak.
Azért van sok nobel díjasunk mert egykor sok zsidó élt Magyarországon. Erre mi különösebben nincs miért büszkék legyünk.
Sportba nem vagyunk akkora zsenik. Van 1-2 sportág aminek múltja van, és kb. ennyi. Nagy átlagban a magyarok nem az a sport nemzet. A világ egyik legelhízottabb országa vagyunk.
Fajilag nem vagyunk tiszták, az Európai nemzetek genetikailag szinte megegyeznek.
De pl. öngyilkossági rátába abba a világelsők között vagyunk.
Én tisztelem minden sportolónkat és tudósunkat, akármilyen származású és akárhol a világban ért el sikereket.
De ha évtizedek óta veretlen is lenne a vízilabdacsapatunk, ha magyar tudós fejlesztené ki az örökélet-elixírt vagy az üzemanyag nélkül működő autót, még okot mindig nem találtam, hogy felsőbbrendű népnek tartsa bárki a magyart.
A hieroglifás válasz vicces volt, remélem viccnek is szánta az írója:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!