Itthon félelemben élnek a magyarok? Hisz olyan az ország
már mint Moldávia.
Figyelt kérdés
Ha a rendőr 20-al megy a főúton, a többi birka képes mögötte araszolni, lámpától lámpáig. A legtöbben szinte gyomorgörcsöt kapnának ha a hatósággal lenne dolguk.
Jelenleg azt látom hogy mafia rendszerben működik az ország, fent vannak a Don-ok, vannak végrehajtóik(Apeh, rendőrség) akik rászállnak a kisemberre amint lehetőség adódik rá.
Szinte nem hallottam még olyan emberről aki ne k***a anyázott volna munkából haza érve miután a postaládában, olyan csekkek talált amit már befizetett egyszer.
2016. okt. 22. 23:26
1/10 anonim válasza:
Démonok között kell töltenünk mindennapjainkat.
2016. okt. 22. 23:32
2/10 anonim válasza:
Ha megelőzöd, úgy megbüntet, hogy két hétig dolgozhatsz nekik akár. Az ember pedig úgy van összerakva, hogy elért valamit, mondjuk, hogy alacsony legyen a rezsi. Ha a rezsi x, és a rezsiből lesz x-5, akkor az ember két hét múlva hótziher, hogy x-12-t akar.
2016. okt. 22. 23:52
3/10 anonim válasza:
Én is félek, de nem a hatóságoktól.
2016. okt. 23. 00:01
4/10 anonim válasza:
Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város.
2016. okt. 23. 00:02
5/10 anonim válasza:
jajjj.. én akkor is megelőzöm a rendőrt, ha csak 40el megy, sose jöttek még utánam.. apehtől meg nem félek, mert nem csalok adót.. problem?
2016. okt. 23. 00:17
6/10 anonim válasza:
Mondjuk én halálra rémültem, amikor odajött hozzám az osztrák rendőrség, amikor söröztem egy nagy tér közepén. Azt hittem most jól meg leszek baszva, de csak közölték finoman, hogy ez itt egy nagyon forgalmas hely, nem itt kéne innom a sört, menjek már inkább egy kevésbé forgalmas utcára, ha mindenképpen meg akarom inni ezt.
Basszki, Mo.-n ezért fel is akasztottak volna, ha nem lett volna nálam éppen 30 ezer forint helyszíni bírságra :D
De ettől függetlenül azért túlzás a kérdésed. Annyira nem durva itt sem a hatóság.
2016. okt. 23. 00:41
7/10 A legböszmébb Feri válasza:
Van, aki fél, van, aki robbant. Egyénfüggő.
2016. okt. 23. 01:57
8/10 anonim válasza:
hivatásos rettegőnek tetszik lenni?
2016. okt. 23. 02:02
9/10 anonim válasza:
Ez nem félelem, csak óvatosság. Félelemből fakadó óvatosság...
2016. okt. 23. 03:29
10/10 BlackSword válasza:
Te meg mégis miről beszélsz??? Nem a kedvenceim, meg nem is szeretem őket, de nem félek tőlük... Mondjuk nincs is takargatnivalóm...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!