A kormányon kívül ki akarja, hogy Magyarországon olimpia legyen? Ti mit gondoltok erről?
"e pont jó példát hoztál fel...sertéshús ÁFA csökkenés azért tűnt el mert közben az üzemanyag ára meg nőt, sőt október elején rátettek egy lapát jövedéki adót! Meg a húsiparba nincs elég munkaerő."
Muhaha! Mintha valami cégvezér mondaná. Mindig rá lehet valamire fogni az emelést. Most épp erre. Pedig csupán pénzéhségről van szó a cégek esetében. Ha már áremelés, akkor ugye nem felejtetted a "nem lesz gázáremelés" szöveget ugye. Ott is mindenkor emeltetek!
azt szeretném hogy egy ekgra ne 6 hónapot várjak
azt szeretném hogy ne 1 lázmérőn osztozzon 300 beteg
azt szeretném hogy az iskolába legyen oktatás és fűtés is, azt szeretném hogy ne 9 falunak legyen 1 orvosa
azt szeretnám hogy ne nekem keljen eltartani a nyugdíjas szüleim mert kapnak nyugdíjat
azt szeretném hogy meg tudjak élni NEM VEGETÁLNI HA SZERENCSÉS VAGYOK!
na ezek után lehet flancolni olimpiai bohócságokra is
addig inkább arra szavazok hogy ne levágjuk egy emberi lény végtagját mert az gazdaságosabb mint 3cm műér beültetése hogy megmentsük a végtagját
fontossági sorrend! nem akarok iphont amíg nincs befizetve a villanyszámla
"Biztos vagyok benne hogy győznének az olimpiát akarók, magam is ezt tapasztalom a környezetemben."
Nálunk itt Szabolcsban pl senki nem akarja. Én meg ezt tapasztalom.
Az olimpiával kapcsolatban egy biztos: senkit nem fognak róla megkérdezni.
"Az egészségügy állapotáról nem csak a Fidesz tehet."
De. Elkaszálták 2007-ben Horváth Ágnes mai napig egyetlen eü reform tervezetét, aztán pedig nem csináltak semmit...a mai napig.
# 47/47 Időpont ma 09:59
Persze-persze, a kormány semmiről se tehet. :-D De akkor Gyurcsányék se tehettek róla, mert akkor is az orvosok voltak a hibásak, szóval miért is kellett leváltani őket?
,,Az egészségügy állapotáról nem csak a Fidesz tehet"
Talán el kellene végezni az iskolát és nem csak a piacon megvenni a bizonyítványokat és akkor tudnál értelmezni szöveget. :) Arról beszélek, hogy az orvosok keze is benne van bőven, hogy az egészségügyünk olyan, amilyen, nem csak Orbánék tehetnek róla. Érted? NEM CSAK. Ott van a csak szócska is.
# 49/49 Időpont ma 11:48
Talán el kéne végezni egy alapvető gazdasági kurzust, és rájönnél, hogy a hálapénz az a - kormány által jóváhagyott - bérkiegészítés, amit a mindenkori kormány bszik odaadni, pedig járna nekik. Abból te nem fogsz korházat fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!