Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Magyarországon vívásoktatás hol?

Magyarországon vívásoktatás hol?

Figyelt kérdés
Sziasztok, mindig is érdeklődtem a vívás iránt és most az olimpia ezt az érdeklődést csak még jobban fellobbantotta, de eddig nem nagyon voltam mozgós típus, elég vézna is vagyok nemrég kezdtem el kicsit mozogni és úgy gondoltam a vívással jól el is tudnám foglalni magam és talán valami izmot is sikerülne szerezni. :) Szóval a lényeg, hogy hol kéne megpróbálkoznom? Főleg Budapest II. és XII. kerülete környéke érdekelne. 17 éves vagyok, ezért nyilván nem képzelem, hogy hű de nagy vívó leszek, csak ki szeretném benne próbálni magam aztán kiderül. A másik ami érdekelne, hogy egyedül is lehet menni és majd ott kerítenek társat, vagy kell mellém egy vívópár is? Köszönöm előre is a válaszokat! :)

2016. aug. 14. 01:47
 1/3 anonim válasza:
Szia! Mivel én a XII. kerületben élek így nem tudok neked ebben az ügyben segíteni, szerintem keresgéljél az interneten nézd meg a különböző klubbok honlapjait, esetleg érdeklődj. Viszont fontos hogy tudd ,hogy a víváson belül 3 féle fegyver nem van: párbajtőr(Szász Emese) kard(Szilágyi Áron) és tőr(Mohamed Aida) a különbségeket nézd meg a wikipédián, egyébként nincsen olyan hogy vívó pár. Remélem segítettem és hajrá!
2016. aug. 14. 19:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sajnos nem sok sikerrel jártam eddig keresgéléssel, de még próbálkozom. :) Igen a 3 fegyvernemet ismerem, nekem ebből a párbajtőr a legszimpatikusabb, de ez tudom, hogy csak akkor derülne ki, amikor igazából is elkezdek gyakorolni. Amúgy te vívsz? Ha igen hol és milyen fegyvernemben? Hány évesen kezdted?
2016. aug. 14. 23:32
 3/3 GaMERTipp válasza:
Vasas II. kerület. Amúgy meg ha érdekel még ez a téma (mert már elég régi a kérdés) nyugottan írj rám
2018. máj. 27. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!