A kormányon kívül ki akarja, hogy Magyarországon olimpia legyen? Ti mit gondoltok erről?
"A riói szálláshelyeket azért ne emlegessük fel állandóan. Minden olimpiai faluban voltak ugyanilyen gondok."
Szóval ha mindenütt vannak ilyen gondok, akkor rendben is van.
Ne emlegessük fel? Miért is? Az igazsághoz ezek is hozzátartoznak...csak ami kellemetlen, meg ellene szól, arról a jobbosok nem szeretnek beszélni...
A legutóbbi felmérések szerint az olimpiát a vidéki lakosság támogatja, a Budapestiek (engem is beleértve) ellenzik.
Szóval pont azok támogatják akik nem viselnék a terheit.
Remélem nem a mi pályázatunk nyer.
Rengeteg pénzbe kerül és kimondottan káros.
23: Azért ne emlegessük fel, mert 1. fel lett fújva az egész, legjobban az amerikaik háborogtak, mert ők luxusszállót akartak maguknak (emiatt szólt be nekik a többi nemzet is). 2. Több olimpikon is megmondta nem olyan gáz a helyzet, mint ahogy a sajtó és a nézők beállítják 3. Meg ahogy írtam az eddigi olimpiákat figyelembe véve mindenhol ugyanilyen gondok voltak a szálláshelyek közül. Ahogy említettem elfelejtitek a londoni olimpia ,,faluját". Ahol kosarasoknak olyan ágyat adtak, amin me fértek el, amikor az egyik olimpikon beszorult a WC-be és szószerint szét kellett verni az ajtót, hogy kiszabaduljon, ahol csomó szálláshelyen nem volt melegvíz, stb.
Szóval kicsit se voltak nagyobb gondok a riói szálláshelyekkel, mint például a 2012-es olimpiánál, de mindenki úgy állítja be, mintha egyedül itt lettek volna gondok, mind a szálláshellyel, mind az olimpiával. Ezt unjuk már sokan.
"Az olimpia elleni egyetlen érvetek az hogy mert a Fidesz ötlete. Mást nem nagyon hallani."
---- újabb fideszes agymosott zombi
" Az hogy drága, igaz, de busásan megtérül, azonban nem 1-2 év alatt természetesen."
- Nem volt még olyan olimpia ami nyereséges lett volna.
"Ha nem kapjuk meg a rendezést, soha ilyen lehetőségünk nem lesz egy emberöltőig legalább."
-jaj de kár :(
"A gazdasági hatásai csak pozitívak, sportolói szemszögből szintén. "
- Ez nem igaz. Mivel azt a rengeteg ráköltött pénzt elő kell teremteni valahonnan, más szóval egy olimpia elvonja az erőforrásokat más sokkal fontosabb dolgokról pl gazdaságfejlesztés, oktatás egészségügy.
"Amúgy valóban érdemes lenne népszavazás róla országosan, ugyanis nem csak Budapestre tartozik az olimpia, hanem az egész országra. Biztos vagyok benne hogy győznének az olimpiát akarók, magam is ezt tapasztalom a környezetemben."
- Szerintem is. Viszont 2 külön népszavazást.
Mivel mi Budapestiek termeljük a GDP 40%-át és kizárólag mi szívnánk évekig az építkezések miatt, ha mi NEM-et mondunk akkor NEM.
Márpedig a budapestiek nem akarnak olimpiát a felmérések szerint.
Már megint ez a Budapest = Magyarország hozáállás.... Elegem van hogy a Budapestiek lenézikna vidékieket...
Amíg Budapesten laktok 2 millióan vidéken 7 millióan....
# 29/29 ma 14:27
Nem kérlek, Budapest = Budapest. És ha te annak ellenére támogatod, hogy - mivel a város pályázik, nem az ország(!) - a helybeliek elutasítják, akkor más fszával vered épp a csalánt.
Nem tudom hol élsz, de akkor én meg meg szeretnék tartani egy házibulit nálatok. Természetesen a költségeket te állod. És szabadon kiuthetem az egyik falat, amelyik épp jól esik. Mert ez ugyanez. Csak nem itt élsz, téged a negatív része nem fog évekkel előtte érinteni. Úgy könnyű támogatni valamit.
Nem a "vidékiek" vannak lenézve, hanem a hülyék. Az, hogy tönkremenne még mutyi nélkül is az ország, nem számít, csak villoghassunk, hogy rendeztünk olimpiát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!