Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormányon kívül ki akarja,...

A kormányon kívül ki akarja, hogy Magyarországon olimpia legyen? Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Akarjátok, hogy Magyarország rendezzen olimpiát?

2016. okt. 24. 12:02
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
25%
Màr miért roppanna bele ember? Miért? Fejlesztèsek jönnènek, olyan létesítmènyek amik kèsőbb is hasznosíthatóak. Ne legyünk ennyire magyarok hogy csak a negatív dolgokat nyomjuk. Igenis merjünk nagyok lenni.
2016. okt. 24. 12:33
 12/66 A kérdező kommentje:

ma 12:27

Te mit teszel?

Akinek ez a munkája, az mit tesz érte?

13/66 anonim ***** válasza:
66%
Ez az olimpia + Paks 2 és Magyarország 50-60 évvel megy vissza a múltba. Nem kel ide ellenség orbán egyedül kicsinálja Magyarországot.
 14/66 anonim ***** válasza:
41%

Amióta eszemet tudom megpróbálok becsületes lenni, dolgozok és fizetem az adót. Segítek a barátaimon és akin látom hogy szüksége van rá. Nem egyszer fordult elő hogy hajléktalanoknak vettem kaját, vagy segítettem rajtuk más módon (pl ruha, stb). Elvből nem szemetek. A lakóhelyem környékét megpróbálom tisztán tartani, bár nem én vagyok megbízva vele. Szeretek közterületen elhanyagolt növényeket rendbe rakni, szoktam gerilla kertészkedni is.

Nem nagy dolog, apróság az egész de ennyivel is próbálok valamit tenni. Fogadok hogy a legtöbben egy sör mellett otthon irkálnak és panaszkodnak csak...

2016. okt. 24. 12:38
 15/66 anonim ***** válasza:
19%
Az MSzp kormány alatt meg a létminimum alatt voltunk, bár nem vagyok fideszes rokon de egy fokkal jobban élek mióta eltakarodtak...
2016. okt. 24. 12:40
 16/66 anonim ***** válasza:
84%

"Màr miért roppanna bele ember? Miért? Fejlesztèsek jönnènek, olyan létesítmènyek amik kèsőbb is hasznosíthatóak. Ne legyünk ennyire magyarok hogy csak a negatív dolgokat nyomjuk. Igenis merjünk nagyok lenni."

Tudod barátom erről csak az jut eszembe hogy volt egy ismerősöm ő szerény vagyonnal rendelkezett de azt monta hogy pár év alatt olyan műhejt és házat épít hogy mindenkinek leesik az álla, olyan vállakozást hoz létre hogy az egész családja jólétben fog élni, és valóban így is lett. Csakhát utánna jöttek a gondok kórházba került majd nemsokkal később meghalt. Ezek után derült ki hogy sok milliós adóságot hagyott hátra, a családja még évtizedekig fogja fizetni a kölcsönöket a szerény kis jövedelméből.

Tanulságos történet lehet nagyívű terveket szövögetni de azért nem árt ha ezt a realitások talaján állva tesszük.

2016. okt. 24. 12:44
 17/66 anonim ***** válasza:
89%

Görögország a legjobb példa arra, hogy ha nincs pénzed, hitelből ne rendezz olimpiát!

A fejlesztésekre meg csak azt mondanám, hogy azokat olimpia nélkül is meg lehet lépni, sőt már eddig is meg lehetett volna. Miért nem léptük? Sőt még annyi lenne, hogy olimpia nélkül nincsenek szűkös határidők, plusz mindenféle szabványnak, olimpiai előírásnak sem kell megfelelni. A jelenlegi korrupciós kockázat mellett ugyanaz lenne , mint Szocsiban: az enyészeté lett, ami 57 milliárdba dollárba került. Ja, és azt se felejtsük el, hogy eddig egyetlen olimpia volt nyereséges, tehát meg lehet tippelni, h mi lesz

[link]

[link]

2016. okt. 24. 12:55
 18/66 anonim ***** válasza:
100%
és azért halkan még azt is tegyük hozzá, hogy ezeket nem elég megépíteni, hanem fent is kell tartani, kihasználástól függetlenül.
2016. okt. 24. 12:58
 19/66 anonim ***** válasza:
76%
Azok a külföldi országok, akik röhögni akarnak azon, ahogy belebukunk. (Ld. Görögország legutóbb...)
2016. okt. 24. 13:04
 20/66 anonim ***** válasza:
86%

"Magyarország az első és – egyelőre –

az egyetlen olyan uniós tagállam, ahol megkérdezik az embereket a bevándorlásról."

(Orbán Viktor, 2016. október 1.)

Magyarország az első és – egyelőre –

az egyetlen olyan állam, ahol városi szinten sem kérdezik meg az embereket az olimpia rendezéséről.

(Én, ma)

2016. okt. 24. 13:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!