Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek és Jobbikosok!...

Fideszesek és Jobbikosok! Mért egymást marjuk?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy többet gyűlölködünk egymásra, mint azokra, akik inkább megérdemelnék. Szerintem össze kéne fognunk, és legalább elviselni egymást, hogy az igazi szemetet együtt takarítsuk ki az országból. Ugyanúgy jobboldaliak vagyunk, mért egymásra kell fújni? Ugyanazokat az elveket képviseljük, csak egyikünk radikálisabban, a másikunk mérsékeltebben. Szerintem, ha ez a két párt kibékülne egymással, akkor sokkal könnyebben menne az ország kihúzása a szakadékból!
2010. ápr. 26. 11:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Mit vártok egy olyan embertől,akinek egyik embere teljesen mást mond,mint amit a párt 2 hete hirdetett?Igen!Körvérre gondolok"nem lesz adócsökkentés idén" Erre már másnap Viktor bejelenti"valami lesz"-hát ez igen határozott válasz volt- Mit vártok egy ilyen párttól???ŐSZINTÉN?? sírni fogtok 1-2 év múlva,hogy nem Vona került erre ha helyre.Majd meglátjátok...
2010. ápr. 26. 12:28
 12/37 anonim ***** válasza:

"Érted ezalat hogy nuku ingyen iskola,óvoda,ingyen egészségügy?

Mert ezek a kommunizmus maradékai...mint a gyes,gyed,az anyasági...széöp világ lesz..."

Eközben annyit keresünk, mint a nyugati szomszédok, ezekre a szociális intézményekre nem is lesz szükség...

2010. ápr. 26. 12:28
 13/37 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, de tegnap is Vona Gábor azt mondta ő nem örül a fidesz 2/3-ának. Gondolom, ha a jobbik szerezte volna meg ezt akkor örülne. Mi nem tehetünk arról, hogy ilyen sok ember(2/3-ad) azonosan gondolkodik, vagy Orbán Viktornak úgy kellett volna kampányolni, h hát ránk szavazzatok, de vigyázzatok nehogy olyan sokan, h 2/3-unk legyen.
2010. ápr. 26. 12:42
 14/37 A kérdező kommentje:
Már megint kezdünk elmenni a marakodásba. Én csak azt nézem, hogy jobboldali-jobboldali, és mégis gyűlölködik :S Amúgy, aki ezeket a szociális ellátásokat írta, annak üzenem, hogy nagy részét Horthy ideje alatt vezették be, róla pedig köztudott mekkora egy kommunista disznó volt :D
2010. ápr. 26. 12:48
 15/37 anonim ***** válasza:
0%

12.05:na ja,Ausztriában van gyes,de Olaszországban 6 hét,aztán usgyi vissza dolgozni...

Az ovi egy tartomány kivételével(Ausztria)szintén fizetős mindenhol.

arra ne apellájatok,hogy mert ott annyit keresnek...az üzemanyag mégis olcsóbb,sőt az árak is hasonlók lassan...

2010. ápr. 26. 13:55
 16/37 anonim ***** válasza:
0%

a jobbik elgondolásaival semmi bajom, sőt, nagyonis azt mondom hogy radikális változás kell. de sajnos a jobbikus felszólalók 90%-tól annyi telik hogy büdös zsidó meg még egy sor ilyen megnyilvánulás. ez sajnos a primitívség csúcsa, ne csodálkozzon a jobbik, ha hőbörgő, unintelligens fasisztáknak tartják őket. hiszen ezt a képet mutatják a híveik. sokan lennénk,a kik kíváncsiak lennénk a jobbik programjára, munkájára. a hőbörgéssel elég kevés elismerést fog szerezni, megmarad annak, ami. pedig jó lenne, ha értelmesen lehetne beszélni az ország érdekében, de amíg erre a jobbik nem képes, addig ne várjon sokat.

igen, szerintem sem marakodni kéne, de sajnos a jobbik egyenlőre büdös zsidó jelmondatból táplálkozik. ez kevés eredményt fog szülni.

2010. ápr. 26. 14:09
 17/37 anonim ***** válasza:

14.49:én jobbikos létemre még egyszer sem írtam/mondtam hogy büdös akárki,te az imént kétszer is beleírtad.

Hozzáteszem nem nagyon olvastam ilyet sem itt,sem máshol jobbikostól.

Úgylátszik te úgy jártál,mint a középkori jobbágyok:elhitted,hogy a tatárok kutyafejűek...aztán nem.

Megint itt tartunk,hogy a jobbikosok így bunkók,meg úgy bunkók.

Tévedés.Egyes emberek azok.El sem tudom képzelni,hogy valaki aki önmagát felvilágusultnak tartja,hogy bír ekkora szintem általánosítani.Több,mint 800000 emberről beszélsz.

Érdekes én az elég sok jobbikos ismerőseim közül alig párat ismerek,aki trágár,de az az volt már 10 éve is.Szóval nem pártfüggő.

A kérdésre,meg tökmindegy mit csinálunk a fejünk felett fognak dönteni.

Ez a "szeressük egymást gyerekek"feeling ez most azért kellene,hogy az igazi szemetek megint elsunnyogjanak.

Hiszen ha mindenki boldog,szeretjük egymást,akkor csak nem akarunk bántani senkit sem.

2010. ápr. 26. 15:16
 18/37 anonim ***** válasza:
0%
Azért nincs Fidesz Jobbik összefogás, mert a Jobbikra nagyon nagyon sok volt kommenista szavazott. Ismerek jópárat.
2010. ápr. 26. 15:22
 19/37 anonim ***** válasza:
32-es vége a kampánynak, nyert a fidesz, most már fölös itt járatnod a szádat a sok szidalmazásoddal és gyűlölködéseddel együtt. kímélj meg minket, vagy ebben tudod csak kiélni magad?:) te "tanár".... :D
2010. ápr. 26. 15:27
 20/37 anonim ***** válasza:
téves megközelítés, kérdező. itt már nem a jobb és baloldal van, hanem a nemzeti vagy nemzet ellenes avagy globalista.
2010. ápr. 26. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!