Fideszesek és Jobbikosok! Mért egymást marjuk?
nézd amíg a fidesz nácizza, fasisztázza, szélsőségezi, stb a jobbikot, addig nem lesz semmi sem másabb.
vonáék voltak a fideszben, ők hittek bennük.
ők jobbikosként is felszólították az embereket annó, hogy igen menjenek el a fidesz demonstrálásra, segítsük egymást. szerintem ők megtették amit lehetett. a fidesztől semmi olyat nem láttam még ami azt jelentené, hogy nem ellenségnek mondja a parlamentben a többi pártot, hanem partnerként gondol rájuk akikkel együtt akarnak dolgozni.
ettől függetlenül egy alap fideszeshez én normálisan szólok. viszont ha tudnád,hogy mennyi gyűlöletet kaptam tőlük csak azért mert nem vagyok narancs színben,
"a Jobbik nem képes leszállni a Fideszről, folyamatosan ócsárolja, szidja, összeesküvés elméleteket gyárt vele kapcsolatban"
te aludtál a 8 év alatt..... a fidesz semmi mést nem csinált, nah mind1...
"a Jobbik nem képes leszállni a Fideszről, folyamatosan ócsárolja, szidja, összeesküvés elméleteket gyárt vele kapcsolatban"
Vona mondta, hogy ha a Fidesz olyan javaslatokat tesz amik a nemzet javát szolgálják, akkor a Jobbik maximálisan támogatni fogja a Fideszt. Azta... de egy szemét ez a Vona... pfff...
815os:
Érted ezalat hogy nuku ingyen iskola,óvoda,ingyen egészségügy?
Mert ezek a kommunizmus maradékai...mint a gyes,gyed,az anyasági...széöp világ lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!