Miért vagytok ilyenek Jobbikosok és Fideszesek?
Én nem írtam még választ politikai kérdésre.
Azért vagyunk indulatosak, mert már nagyon kétségbe vagyunk esve, hogy mi lesz itt.(Nem a választásokra gondolok).Hová tart ez az ország????????????
És még mindig vannak olyan emberek, akik azt mondják, hogy az MSZMP-re (!) fognak szavazni, mint mindig.Egyszerűen nem értem hová teszik az emberek a szemüket.Nem pártálássilag, hanem abból a szempontból, hogy k@.a nagy bajban vagyunk, nyakunkon egy csomó élősködő, naplopó, csaló, és mi még el is tartjuk őket.Dührohamot kapok, amikor megjön a fizetési cetlim, meglátom mennyit vontak le szja-ba, és tudom hogy a b...a közösség fog belőle piát venni.Hát hogy ne lennék indulatos, amikor más emberek meg még ezt támogatják?
Minden eszmét ki lehet csavarni - sajna a kommunizmust is, pedig az alapvetően egy jó dolog. Csak sajna még nem érettek rá az emberek.
Amúgy Thürmernek van egy nagy előnye a többi politikusunkkal szemben: ő soha nem fordított köpönyeget, a kezdetek óta következetesen ugyanazt a nézetet képviseli. Nem vett rész privatizációs balhékban, nem nyúlta le az ország vagyonát. Ironikus módon a "régi" politikusgárdából ő az egyetlen tényleg hiteles alak.
Ami nem azt jelenti, hogy én is rá fogok szavazni, a magam részéről maradok az LMP-nél, de gondoltam, ezt azért megjegyzem, hogy kicsit árnyaljam Thürmer képét. :)
09:03-as mindkettő gané volt.
Igazából mindegyik párt programjában találok olyat, amivel egyetértek vagy szimpatizálok, csak az egész program általában gáz. Amúgy baloldali vagyok, de mivel Magyarországon nincs normális baloldali párt, ezért a legszélsőségesebb és szerintem leghatástalanab pártra fogok szavazni.
Soha nem szoktam értékelni senkinek a válaszát, sem fel, sem le, maximum akkor, hogyha valami nagyon nagyon tetszik és meghat, arra nyomok egy zöld kezet (de az nem a politikában van)
nem szoktam indulatból beszélni(írni), csak akkor, hogyha előtte valaki felhúz az értetlenkedésével, vagy rágalmazni kezd... alapvetően tárgyilagosan írok, vagy magyarázó/tanító jellegűen
21/L, Jobbik
A hátrányait magának köszönheti a Munkáspárt.
Egyszerűen semmit nem tesz azért hogy szélesebben elfogadottak lehessenek! Abban igazad van hogy nincs balos párt, de jobbos sem, és ez az oldal szerinti besorolás már nem is reális a mai világban. Az a baj hogy túl sok az ideológia a Munkáspártban és kevés az életszerű, a mai helyzetet szemelőt tartó és a lehetőségekből táplálkozó megoldás. Nem életképes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!