Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vagytok ilyenek Jobbikos...

Miért vagytok ilyenek Jobbikosok és Fideszesek?

Figyelt kérdés
Mindig csak indulatból beszéltek és leszavaztatok az egyik kérdésnél, mert azt írtam, hogy a Munkáspártra szavazok.
2010. febr. 8. 07:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Milyen, olyan?

Jobbikos vagyok, és karcmentes!

2010. febr. 8. 15:10
 12/16 A kérdező kommentje:

11:54-es elmehetsz a p.i.cs.á.ba, te majom.

Nem hiszem, hogy ez a kérdés tiszteletlen, vagy provokáló. Nem is annak szántam.

Mondjuk megnézném, hogyha előttem állnál, mekkora jani lennél...

Van egy tippem...

2010. febr. 8. 15:12
 13/16 anonim ***** válasza:

8:34-es vagyok.Eddig FIDESZ-es voltam, de most már annyira elegem van, hogy inkább a Jobbikra szavazok.Persze én sem szeretném ha kormányra kerülnének,de legalább jussanak be a parlamentbe,féljenek a b...k.!

Na még mielőtt megkapnám h. rasszista vagyok, leírom, hogy csak az ingyenélő, segélyváró és csp. várókkal van bajom.Azokat a romákat, akik ki tudtak törni a környezetükből, dolgoznak, normálisan nevelik a gyerekeiket, mélyen tisztelem.

2010. febr. 8. 18:32
 14/16 anonim válasza:
Én többre becsűlómm azt az embert, aki kitart az elvei mellett, még akkor is ha én nem értek vele egyet, mint azokat akik választási ciklusonként más más köpenyben jelennek meg.
2010. febr. 9. 06:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Te írtad, hogy mindig csak indulatból beszélünk zsenikém. Hülyeségeket hordasz össze. Engem is szavaztak már le, mégsem görbült sírásra a szám.
2010. febr. 9. 18:10
 16/16 A kérdező kommentje:

Zsenikém?

Én nem a politika miatt vagyok indulatos, hanem mert egy s.e.ggfej beszólt.

Vagy te ugyanaz vagy?

Akkor nagyon szívesen sírásra görbíteném a szádat, te kis provokáló b.u.z.i.

2010. febr. 9. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!