Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan nagy szentségtörés...

Miért olyan nagy szentségtörés a helikopterezés?

Figyelt kérdés

Engem nem zavar. Én is megtehetem, pedig nem vagyok akkora ember mint egy politikus.

Milyen lenne az ideális politikus? Volgával kéne járni, meg villamossal? Meg nem használni a TV-t? Volt ilyen idő is de elmúlt.

És mielőtt jönne a sok megkeseredett "pártod" meg fidesznyikezés", előrebocsátom hogy nem élek magyarországon és fideszes főképp nem vagyok, csak nem értem ezt a felháborodást.

A Gyurcsány idejében magyarországon éltem, akkor őket támadták ugyanígy, aztán a Bajnait. Én akkor sem evttem észre hogy rosszabb lenne, azt leszámítva hogy egy-két barmot el kelltt halgatni ahogy részegen "Gyurcsány takarodjozik."

Kiváncsi lennék milyen lenne az ideális politikus magyrországon? Milyen intézkedéseket kéne hozni?

2016. okt. 8. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

# 10/10 Időpont ma 21:02

De akkor a havi 100-ból vett 200 ezres telefon miért volt téma pattogiéknál a netadókor (mondjuk ez a tüntetők 1 ezreléke volt, de hát ezeknek mindegy...)? Ráadásul helikopterezni egyszer ment, a telefon meg kitarthat akár 3-4 évig is.

2016. okt. 8. 21:32
 12/16 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"Én is megtehetem, pedig nem vagyok akkora ember mint egy politikus."

A saját pénzedből. Rogán nem abból fizette.

2016. okt. 8. 22:29
 13/16 anonim ***** válasza:
3%

Azért eljutottunk ide is !

Nem semmi.

A baloldal legnagyobb gondja az, hogy egy Fideszes politikus helikopterezik.

Őszintén... ENNYIRE nem tudnak fogást taláni a Fideszen?

Hol kell kérni a kávét ?

2016. okt. 9. 00:22
 14/16 anonim ***** válasza:
83%
A helikopterezéssel meg a külföldi nyaralásokkal,stb., nincs semmi baj,amíg saját zsebből költenek rá a politikusok és nem közpénzből finanszírozzák a hobbijukat,szórakozásukat.
2016. okt. 9. 00:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézzük csak:

1: a fizetéséből nem telik rá, de tegyük fel hogy spórolt ( na mondjuk Rogánon pont az látszik, hogy számolja a pénzt és spórol.... ), milliós fizetésből futja rá.

2: rákérdeztek az újságok, de ő letagadta. Itt kezd gyanússá válni.

3: megfenyegeti az újságot, hogy ne kérdezzen ilyet, mert megjárják.

4: pár nappal később, minden előzetes bejelentés nélkül hirtelen túl veszteséges lesz, majd bezár az egyik lap, aki nagyon erősködött a témával kapcsolatban.

Nem gyanús, nem feltűnő.

2016. okt. 9. 01:14
 16/16 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"A baloldal legnagyobb gondja az, hogy egy Fideszes politikus helikopterezik. "

Nem ez a gond.

A gond az, ha az illető olyan szolgáltatást vesz igénybe magáncélra, amit egy vállalkozás (jelesül a politikus feleségének a cége) fizet.

A gond az, hogy az illető cég nem számla alapján fizet, hanem "barterezik". Egyáltalán gond az, ha egy kormánytag-közeli cég (így) barterezik.

És legfőképpen gond az, ha egy politikus (politikai hovatartozástól függetlenül), különösen, ha kormánytag hazudozik és perrel fenyegeti a sajtót, amelyik a dolgot nyilvánosságra hozta. (aztán a bizonyítékok hatására előbb lapít, mint sz@r a fűben, majd újra hazudozik). Én ugyan ellenzéki vagyok, de nem baloldali. De szerintem is nagyon nagy baj. Az pedig, hogy a "komái" nem határolódtak el tőle vihar sebesen, szintén az.

2016. okt. 10. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!