Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért olyan nagy szentségtörés...

Miért olyan nagy szentségtörés a helikopterezés?

Figyelt kérdés

Engem nem zavar. Én is megtehetem, pedig nem vagyok akkora ember mint egy politikus.

Milyen lenne az ideális politikus? Volgával kéne járni, meg villamossal? Meg nem használni a TV-t? Volt ilyen idő is de elmúlt.

És mielőtt jönne a sok megkeseredett "pártod" meg fidesznyikezés", előrebocsátom hogy nem élek magyarországon és fideszes főképp nem vagyok, csak nem értem ezt a felháborodást.

A Gyurcsány idejében magyarországon éltem, akkor őket támadták ugyanígy, aztán a Bajnait. Én akkor sem evttem észre hogy rosszabb lenne, azt leszámítva hogy egy-két barmot el kelltt halgatni ahogy részegen "Gyurcsány takarodjozik."

Kiváncsi lennék milyen lenne az ideális politikus magyrországon? Milyen intézkedéseket kéne hozni?

2016. okt. 8. 19:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%

Én sem tudom, mit lovagolnak rajta. Először azt hittem, valami baj van a helikopterrel, nem fizettek adót utána, vagy valami.

A mai világban, amikor már a senki kis tv sztárokat, celebeket is luxuskörülmények között lehet látni, akkor egy politikustól miért olyan rendkívüli dolog ez.

Sétarepülésre is elmehet bárki egy repülővel pár ezer forintért. Nem is olyan drága, bárki megfizetheti.

2016. okt. 8. 19:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem szentségtörés. A gond az vele, hogy egy közpénzből élő ember lényegesen többet köt, mint amennyi a jövedelme. És még csak nem is akarja eltitkolni, kérkedik vele!

A gond második része, hogy a magyar igazságszolgáltatás nem tesz semmit, hiába jelentik fel.

Szóval ez a kettő így együtt, azért eléggé banánköztársaság feeling.

Ez a probléma.

2016. okt. 8. 20:00
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

# 1

Ez a kis helikopteres túra másfél millióba került....

2016. okt. 8. 20:01
 4/16 anonim ***** válasza:
0%

Kb. 1.8 milla lehetett a kiruccanás. 2 havi fizetése. Nem tudom a felesége mennyit kereshet, de szerintem ennyi a saját fizujából is simán kijön. Szóval ezen nem kellene magyarázkodjon.

Ennyit nem csak te tehetnél meg, sok magyarországi is. Csak hát nekünk 2 havi fizut ez nem ért volna meg.

2016. okt. 8. 20:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a helikopterezés, hanem a lopás.
2016. okt. 8. 20:11
 6/16 anonim ***** válasza:
93%

"Kiváncsi lennék milyen lenne az ideális politikus Magyrországon?"

Persze csinálja, csak utána ne hazudozzon összevissza. Másnap a Népszabadság megkérdezte erről, erre kijelentette, hogy az nem ő volt, csak valakivel összekeverték és ezért az állításért bepereli az újságot.

2016. okt. 8. 20:18
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Két probléma van vele:

1) A vagyonnyilatkozata alapján nem engedheti meg magának. Ha ajándékba kapta, az meg minimum nem etikus elfogadni, de szerintem törvénytelen is, legalábbis protokollajándékok esetén mindenképpen.

2) Szemrebbenés nélkül letagadta, amikor rákérdeztek. Ha egy ilyen kérdésben hazudik, akkor szerinted miben nem?

2016. okt. 8. 20:24
 8/16 A kérdező kommentje:

Hát a politikus sajnos hazudik. Németeknél is és usában is.

Szóval ebben nem egyediek.

2016. okt. 8. 20:36
 9/16 KecskeShajt újra! ***** válasza:
100%
Attól, hogy még máshol is csinálják, nem elfogadható a lopás, minimum a sitten a helyük.A demokrácia erre jó, hogy a gazdagok érdekeit szolgálja.
2016. okt. 8. 20:57
 10/16 anonim ***** válasza:
9%
Én nem mondom hogy Antal nem lop. De azért ne röhögtessetek, havi 1 millás fizetésből egy 2 millás kiruccanásért magyarázkodni kell? Ha ne add Isten politikus leszek, nekem is megtiltjátok hogy elköltsem a fizetésem?
2016. okt. 8. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!