Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Ez tényleg akkora szentségtöré...

Ez tényleg akkora szentségtörés (szezámos csirke fetás salátával)?

Figyelt kérdés
A minap egy plázában az éttermi részen vettem a törökk étteremnél fél adag fetás salit, a kínainál meg szezámos csirkét. A kínainál meg is nézte a csaj kétszer a salimat magának, mert ugye az nem tőlük volt. De a szomszéd asztaloktól is érkezett egy-két felemelt szemöldökös pillantás, pedig érdekes, én valahogy nem szoktam csekkolni, hogy mások mit esznek. Anyám is folyton megbotránkozik rajta, hogy képes vagyok két ételt együtt (egymás után vagy összekeverve) enni, attól függetlenül, hogy más nemzet ételei, vagy szimplán nem illenek egymáshoz, csak azért, mert mindkettőt szeretem. Kíváncsi vagyok a véleményetekre, ez szerintetek is akkora bűn??
2015. dec. 4. 09:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem izgat idegenek véleménye. Én is szoktam keverni, szép lenne holmi senkik véleménye számítana...főleg külföldi árusoké, ha nem tetszik menjenek haza.

Az a baj a mai emberekkel hogy az az életük mottója: "mit fog szólni más"

És lúzerként leélik az életüket.

2015. dec. 4. 09:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A gasztronómiában a legjobb, hogy semmi nincs kőbe vésve. Mindenki azt eszi és úgy eszi, ahogy jól esik és szereti. Saját véleményem is az, hogy azok az ételek amik első hallásra túlzásnak tűnnek, megkóstolva nagyon jók. Az általad említett két étel annyira nem tér el egymástól. A rántott csirkét én is salátával eszem. ;)

Viccből kipróbáltam a nutellás kalácsot sült szalonnával. :D Meglepően finom volt!

A receptekkel is ugyanez van, el lehet térni a leírástól, ne féljünk újat tenni bele.

2015. dec. 6. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!