A kínai édes-savanyú szósz/csirke az édes vagy sós inkabb?
Figyelt kérdés
2015. okt. 30. 21:14
2/4 anonim válasza:
Ha teszel bele + kukoricát akkor inkább édes
3/4 anonim válasza:
Az édes savanyú édes, a nevéből is adódóan. Használnak fel hozzá sót is, de a sós íz semmiképp nem dominál, hiszen az édessavanyú, az a nevéből adódóan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!