Akik szerint Magyarországon nem jó élni, azok miért nem távoznak olyan helyre ahol szerintük jó?
Honnét veszed, hogy nem távoznak?
Dehogyisnem, eddig egy millióan menekültek innen el (szó szerint), és még legalább ugyanennyi ember tervezi!
Nemsokára az utolsó keresőképes ember is elhúz majd ebből a mélynyomorból, és marad majd egy rakás cigány, egy rakás politikus, egy rakás nyugdíjas, meg egy rakás börtöntöltelék, és akkor majd mutogathatnak egymásra, hogy ki tartsa el a többit. Még körjátékot is játszhatnak hozzá: "Én kis kertet kerteltem, bazsarózsát ültettem..."
Ejj de szuper lesz, akkor fog csak igazán jól teljesíteni Orbánisztán!!!!!!!
#13 érdekes, én nem látom, hogy annyira jönnének haza ide a mélyszegénységbe. Aki kimegy, az kinn is marad, már csak azért is, mert egy osztrák szegény még mindig sokkal jobban él, mint egy magyar szegény.
Szánalmas, hogy odakint Ausztriában nyelvvizsga nélkül, diploma nélkül jobban meg lehet élni, mint idehaza 3 nyelvvizsgával, 4 diplomával.
#24 ennyi baromságot honnan szedtél össze?
Szerinted a kimenő arabok mindegyike alanyi jogon kap lakást? Aha, biztos azért sátraznak a nyílt utcán.
Szerinted csak a fehéreket ellenőrzik a policájok? Parancsba van nekik adva, hogy az arabokat hagyják, csináljanak csak amit akarnak?
Szerinted külföldön is akkora véleménycenzúra van, mint idehaza, hogy ha olyasmit írsz, meghurcolnak és sittre vágnak érte? Nem mindenhol volt 50 év szovjet uralom, kispajtás!
És tudod mit mondok? Még ezzel együtt is sokkal jobban megéri külföldön élni a jólétben, mint idehaza nyomorogni és a multik rabszolgája lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!