Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti szerettek a jobban teljesít...

Ti szerettek a jobban teljesítő Magyarországon élni?

Figyelt kérdés
Nem lehetne ennél sokkal jobb?
2016. okt. 4. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Magyarország olyan jól teljesít, hogy már a vírusok és baktériumok is leléptek innen félelmükben. Gondolom ezért nincs elég gumikesztyű a kórházakban és a műtéti, egyszer használatos fertőtleníthetetlen eszközökkel is azért műtenek meg 200 embert.
2016. okt. 4. 13:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed a mezei poloskákat? Hihetetlenül jól érzik magukat, invázió szerűen be akarnak jönni az emberekhez, hogy ezt elmondják, de mindenki kivágja őket!
2016. okt. 4. 13:56
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Azt akarod mondani, nem értjük meg a poloskák motivációit? :)
2016. okt. 4. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
hát ha meg sem hallgatjuk őket, akkor hogy is értenénk meg? Ők tudják: jó itt élni.
2016. okt. 4. 14:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Boldogok a mezei poloskák, mert övék a mennyek országa.
2016. okt. 4. 14:18
 6/7 Marczell ***** válasza:
54%

1-es

1 hónapja voltam a Bajcs-Zsilisznkyben, orrsövényműtétem volt.

Érdekes az a kórház mert a műtős része az baromi modern, felújított, a fül-orr-gégészet osztály pedig ilyen szocreál feelinget adott. Viszont volt Tv a szobámban, kaptam naponta 3x is ételt, teát. 2 szobánként közös fürdő és wc, így egészen élhető volt az a 2 nap amíg bent voltam.

Na de a lényeg hogy szerintem mozdulj ki otthonról és menj el egy kórházba megnézni hogy tényleg mi a valóság. Persze ne várd azt hogy olyan környezet vár téged mint egy magánkórházban ahol rengeteg pénzért 4-5 csillagos körülmények között élsz.

Kérdező: élhető még Magyarország, de egyre nehezebben élhető.

Iszonyú magas az ÁFA (Eu-ban talán a legnagyobb) még az olyan alaptermékeken is mint a kenyér, sajt. Egykulcsos adórendszer van, tehát ugyanakkora mértékben adózik egy bruttó 100.000-et kereső szegény ember mint egy 1 milliót kereső rózsadombi vállalattulajdonos. ( az előző 70.000-et kap kézhez ebből, az utóbbi 700.000-et). Az is undorító lépés volt, a kormány részéről hogy egy laza csuklómozdulattal behúzták a szüleim, és sok százezer dolgozó embernek a nyugdíjmegtakarításait hogy szétosszák a jelenleg élő nyugdíjasok között. Az utóbbiak tapsikoltak, az előbbiek pedig nagyon szerény körülmények között képzelik el a nyugdíjas éveiket.

A mezőgazdaságról: a kisgazdák egyre nehezebb helyzetbe kerülnek a nagy földekkel rendelkező földurakkal szemben, akik egymás után húzzák be az állami pályázatokat, támogatásokat. Tehát a kis földdel rendelkezők egyre kevésbé lesznek versenyképesek és elszegényednek, a földesurak pedig vígan élik életüket.

A közbeszerezéseket pedig egy szűk, kormány körüli csoport húzza be állandóan, így a kisvállalkozók, építési vállalkozók is kevesebbet keresnek.

A lényeg az hogy ezeket a folyamatokat (és csak párat emeltem ki a 100 közül) kéne megfordítani. Rálépni a nyomorult gazdagok nyakára és a szegény embereknek kéne kedvezni.

2016. okt. 4. 16:35
 7/7 Anonymus1986 válasza:

Nos alacsony a fizetés, drágák a bolti árak, az ÁFA magas!

A megélhetésről annyit ,hogy minden hónapban imádkozunk ötödikéért, hogy minél előbb itt legyen(fizetés napja)!!!!

NEM VAGYOK EGYEDÜL!

2016. okt. 13. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!