Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Székelyek, felvidékiek stb.!...

Székelyek, felvidékiek stb.! Tényleg olyan rossz az életetek? Vagy csak mi fújjuk fel, és tök jól megvagytok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én Szatmárnémetiből írok amin NEM Erdély (hanem a Partium ha valaki nem tudná) de itt én nagyon jól megvagyok...egy fejlődő városba élek ahol az RMDSZ van a várostanácsban az élen...igaz az utak rosszak de hát én azt mondom hogy nem lehet mindent egyszerre megcsinálni. Szóval nekem nincsen rosszabb sorsom itt Romániába mint nektek Magyarországon.
2010. jún. 16. 08:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja és székely sem vagyok, hogy minden világos legyen (előző komentelő)
2010. jún. 16. 08:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is ugyancsak Szatmár megyében élek ahol az előző hozzászóló. Hogy jól élek? Leszámítva a sok politikai hazugságokat amelyekben az rmdsz is aktív szerepet vállal, a kormányzati semmittevést gazdasági válság idején amiben az rmdsz is benne van, iskolák bezárását, a magyar oktatás megcsonkítását, kórházak bezárását, vizitdíj bevezetését, a fizetések 25 százalékos és a nyugdijak 15 százalékos levonását, az utak lehetetlen állapotát minden rendben van. Előző felszólaló tőlem pár tíz kilométerre él de biztosan nem pedagógus mert akkor nem írna ilyeneket. Tavaly elküldtek 15000 pedagógust, idén 17000-et küldenek el és ez folytatódik.

Nézzétek meg a következő fórumot az emberek megértéséhez:

[link]

2010. jún. 17. 07:23
 14/15 anonim ***** válasza:
08:46-os vagyok. Hát igen az utak tényleg drasztikus állapotban vannak de mostmár azokat is kezdik kijavítani főleg itt a belvárosban, a fizetések csökkentéséről nem a a szatmárnémeti önkormányzat tehet...az rmdsz-ről annyit hogy: oda nyal ahol pénzt lát...amugy hol laksz?
2010. jún. 18. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:

"oda nyal ahol pénzt lát..."

Na ebben igazad van, az udmr valóban oda nyal ahol pénzt lát. És mi lenne, ha egyszer oda nyalna ahol szavazatot lát? Igaz azt is csinálja csak négyévente egyszer. Mi lenne ha egyszer a választóit is képviselné?

Ha egyszer eljönnél hozzánk megtapasztalhatnád miért gyűlölik sokan az udmr-s elvtársakat.

Csehi megyei elnök is eljön hozzánk kétévente egyszer, ígér fűt-fát és elmegy. Amikor választás volt utat ígért. Már régen volt és elfelejtette. Pedig csak 2 kilométer aszfaltozásáról lenne szó. Ígért pályázatokat is, semmit nem láttunk. Csak hazugságok és hazugságok.

2010. jún. 19. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!