Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Székelyek, felvidékiek stb.!...

Székelyek, felvidékiek stb.! Tényleg olyan rossz az életetek? Vagy csak mi fújjuk fel, és tök jól megvagytok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 23:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%

főleg a nyelvtörvények után

mi fújjuk fel :-)

2010. ápr. 24. 23:48
 2/15 anonim ***** válasza:
15%
Ezt a barom magyar politikusok találták ki miért élnének rosszabbul mint az illető ország másik állampolgára. És miből akar támogatni mikor itt tízezrével vannak hajléktalanok és többszázezer nyomorgó van? Támogassanak a saját pénzükből.
2010. ápr. 24. 23:57
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

"Ezt a barom magyar politikusok találták ki miért élnének rosszabbul mint az illető ország másik állampolgára."

ja igaz néha megverik mert magyarul beszél

ááá semmi gáz nincs amúgy

most már meg is büntetik :)

2010. ápr. 24. 23:59
 4/15 anonim ***** válasza:
6%

"ja igaz néha megverik mert magyarul beszél"

Tényleg ezrével verik őket! Enni se kapnak!

2010. ápr. 25. 00:02
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Mégegyszer kérdem emberek százezrei nyomorognak és támogatni kell?
2010. ápr. 25. 00:08
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Köszönöm megvagyok. Egy olyan ország lakója vagyok, ahol törvényileg még mindig kollektív bűnös, nemkívánatos személy vagyok az országban. A politikai elit szerint az ilyen törvények jogosak és eltörölhetetlenek. Továbbá a hazámban, ha anyanyelvemen szólalok meg bizonyos helyeken, komoly pénzbüntetésre számíthatok. A saját kultúrámba ott rúg és tapos bele az államhatalom ahol tud. Ha egyszer lesznek gyerekeim, nem biztos, hogy az anyanyelvükön fognak tudni tanulni. Az egyetlen itteni magyar párt is lassan csak vén megélhetési politikusokból áll. Tanulok, dolgozom, adózom, a régiómba mégsem jut támogatás, beruházás vagy fejlesztés. Az országom élén még mindig kommunisták állnak akik nem restek a Szovjetuniót dicsérni vagy egy kis nemzetiségi ellentétet szítani. A békés együttélés és a jövő nem különösebben érdekel senkit, Dunán innen és túl is.

Tehát szuper itt az élet.

Na, hogy valami pozitívat is mondjak: A kisebbségi élet nevel csak igazán embernek. Két kultúrát ismerek, melyet ezer szálon összeköt a közös történelem. Több nyelvet is beszélek, ismerjük a mondást. Megtanultam több szempontból vizsgálni eseményeket, akár aktuálpolitikai akár történelmi témákban. Két ország dolgait kísérem figyelemmel nap mint nap, ezzel is tágul a látóköröm. Tudom mi az a szolidaritás és miért fontos :)

Kicsit elkalandoztam, bocs ha hosszú lett :D

2010. ápr. 25. 00:09
 7/15 anonim ***** válasza:
Azt' Erdélyben mi a helyzet? :D
2010. ápr. 25. 00:10
 8/15 anonim ***** válasza:
50es Szlovákiában vagy?
2010. ápr. 25. 09:33
 9/15 anonim ***** válasza:
61%
Egyértelmű, hogy mi fújjuk fel, egy-egy ember megverése az semmi. Szlovákiában magyarul sem lehet beszélni, az államfőt nem engedték át a határon, de ezt is csak mi fújjuk fel. Egy államfő, az ki??? Én kommentelő vagyok, aki tud hülye kérdéseket feltenni.
2010. ápr. 25. 12:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A magyarországi magyarok nagy része tényleg csak a pénz oldaláról közelíti meg a dolgokat vagy ez inkább a szocikra jellemző. Ha ez általános akkor hozzatok törvényt ami megtiltja akár a Magyarországra való belépésünket is. Inkább leszek hazátlan bozgor mint azt mondják, hogy megeszem előlük a kenyeret. Bocsánat ha megbántottam valakit de a nemzeti összetartozást nem lehet kikényszeríteni. Itt magyarok vagyunk, nálatok meg románok. Hát inkább vagyok magyar.
2010. ápr. 27. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!