Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt értem, hogy a bevándorlóka...

Azt értem, hogy a bevándorlókat nem is akarjuk látni, de a menekülteknek miért nem akarunk segíteni?

Figyelt kérdés

Ugye betelepítésről, állampolgárságról nincs is szó, hiszen a menekült státuszt nem tart örökké.

Aki bajban van, annak miért nem akarunk segíteni?

Mi lesz, ha mi leszünk bajban?

2016. okt. 3. 12:53
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20as (ma 09:17)!

Mondj kérlek 3 állami intézkedést az elmúlt 5 évből ami a cigányok integrációját szorgalmazta! Vagy az elmúlt 10 évből..

2016. okt. 4. 12:27
 22/22 anonim ***** válasza:

Mert ez a világ úgy rossz ahogy van... És az emberek teszik tönkre. Igazából ebbe bele gondolni igen csak nyomasztó: mikor komolyan úgy érzed, hogy az emberek többsége gondolat képtelen, primitív lény akik rögtön elhiszik azt amit látnak a tv-ben meg a nagyplakátokon. Ilyenkor hol érezheted magad biztonságban? Ha ilyen sok hülye ember él a földön? Több hülye, mint értelmes. Én nem a menekültektől félek hanem tőlük.

Ha valakinek segítség kell akkor megadom a segítséget és nem várok cserébe semmit. De nyilvánvaló, hogy ha majd én leszek bajban akkor cserébe az fog nekem segíteni akinek előtte én segítettem. Nekem ezt tanították és bárhogy is nézzük van értelme.

Ti mit fogtok csinálni ha mi leszünk bajban? Kihez fogtok fordulni? És mit fogtok várni? Akarod, hogy a gyereked, apukád, anyukád, testvéred, családod biztonságban legyen mikor már tényleg menekülni kell? Ha igen akkor nézd meg most mi történik. Ha meg nem, akkor minek élsz még?

Persze tudom, hogy a sok idióta ezt nem fogja felfogni és a vallásról meg terroristákról akarnak zagyválni de igazán nem érdekel. Én nem ilyen emberekkel akarok élni... Ez a világ több szemszögből is elcseszett. :)

2016. okt. 8. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!