A legtöbb liberális miért vágyik rá és kampányol érte, hogy bevándorlókat telepítsenek le az országban?
Figyelt kérdés
2016. szept. 12. 15:52
1/12 anonim válasza:
Hol kampányolnak ezért? Kik? Mikor?
2/12 anonim válasza:
Mert nem tudják mivel járnak...
3/12 anonim válasza:
A legtöbb narancskommunista miért vágyik rá és kampányol érte, hogy rózsaszín elefántok költözzenek a nyíregyházi állatkertbe?
4/12 anonim válasza:
Megkockáztatom kimondani:
1. Szerintem a liberálisok véleménye nem egybehangzó.
2. A népszavazás ellen való fellépés nem egyenlő a "bevándorló-vággyal".
3. Ami most kampány zajlik, az sokkalta inkább valami ellen szól (szavazás ellen) mintsem valami mellett.
5/12 anonim válasza:
NEM kampányolnak ezért! Csak a kvótaszavazást tartják értelmetlennek., De ehhez nem kell liberálisnak lenni, elég csak gondolkodni.
6/12 anonim válasza:
Én még nem láttam tüntetést sem kampányt hogy ide telepítsenek bevándorlókat. Hol látható?
8/12 anonim válasza:
Kérdező!
Olyan forrást mutatnál, linkelnél, ami alátámasztja azt az állításod, hogy a "kötelező betelepítés mellett" szól a "libsik" kampánya?
Hol olvastál te olyan kampányt, ami azt írja, hogy "Telepítsünk be illegális bevándorlókat és terroristákat"?
9/12 anonim válasza:
Hagyjátok, még ő maga sem tudja, hogy mi ellen lázad, egy szélsőjobbosnak az utálkozás a lételeme, az a legegyszerűbb, nem igényel gondolkodást...
10/12 anonim válasza:
A Liberális párt pont ezért kampányol hogy legalább egyet említsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!