Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Merkel anyu és Juncker papa...

Merkel anyu és Juncker papa miért engedi be a bevándorlókat Európába?

Figyelt kérdés
2016. aug. 11. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Én hallottam már olyan teóriát is, hogy Merkel ezzel vezekel a náci Németország bűneiért.

De szerintem sokkal reálisabb az a tény, hogy ilyen az Európai unió szelleme, hogy nem hagyjuk a háborúból menekülőket a határon éhezni. Meg kerítéseket húzva végig Törökországtól Görögországig az egész Balkánon, hogy azon túl éhezzenek az emberek. Mert télleg hogy nézne az ki?

Azt most hagyjuk, hogy az Európai unió mennyire képviseli azokat az érdekeket amiket eredetileg akart, ez a kérdés egyébként is elég provokatív..

2016. aug. 11. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
A válasz ami Merkelt illeti fikció , a kérdés miért provokatív ? A politika mindig zavaros a vatikán se maradt ki sosem belőle mindig hatalmi tényező volt elejétől kezdve . Felhasználják a jöttmenteket , bűnbakká is tehetik őket és a zsoldosok és önkéntesek gátlás nélkül mehetnek majd lövöldözni a jogos bosszú nevében . A tálibokat és az irakiakat is embertelen tetteikért és terrorista magatartásukért rohamozták le , ez volt a megszállás ürügye . A titkosszolgálatok a nevető harmadik fél , amíg balhé viszály van az jó üzlet .
2016. aug. 11. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Orbán engedte be őket nem Merkelék ;)
2016. aug. 11. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert a szabadkőműves érdekköröknek dolgoznak.
2016. aug. 11. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Merkel eredetileg lelkész. Biztos emiatt is próbál humánus lenni, hogy ne a pokolba kerüljön halála után. Egyébként meg idős már Juncker is Merkel is. Azt nem tudom Soros is miért szól bele mindenbe, pár év múlva ő is a temetőben van. Neki már nincs jövője, minden mindegy. Olyan az eu parlament, mint egy nyugdíjasklub.
2016. aug. 12. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!