A balodaliak miért hívják az illegális bevándorlókat menekülteknek?
Én baloldali vagyok. Szíriában ott háború van és az elől menekülnek. Az illegális bevándorló=aki a jobb élet reményében vagy a rendvédelmi szervek elől(valami bűncselekmény felelőségrevonás esetén elmenekülnek)
Természetesen nincs azzal semmi bajom, hogy nem Törökországba, hanem Németországba akarnak letelepedni ők, ha beilleszkednek
Egyébként én azokat akik szándékosan szemetelnek és a szendvicseket amiket kapnak azokat eldobálják nem mosolyogva mondják, hogy köszönjük szépen disznóhúst nem eszek és akik segélyekért jönnek azokat én szívnélkül visszaküldenék Rakkába. Az első vagyok
És nem azt várom el tőlük, hogy jódlizzanak,német népviseletben osszák az ingyen sültkolbászt, hideg sört, mondjanak fura vicceket. Hanem azt, hogy dolgozzanak és amint van lehetőségük házra vegyék meg
"Én baloldali vagyok. Szíriában ott háború van és az elől menekülnek."
Ma mondtak a franciak, hogy nagyon szivesen mennek es szetbombazzak Sziriat, utana majd segitenek a helyreallitasban :) Ezek olyan helyre menekulnek, amelyik orszagok barmikor szetbombazzak a hazajukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!