Azt értem, hogy a bevándorlókat nem is akarjuk látni, de a menekülteknek miért nem akarunk segíteni?
Ugye betelepítésről, állampolgárságról nincs is szó, hiszen a menekült státuszt nem tart örökké.
Aki bajban van, annak miért nem akarunk segíteni?
Mi lesz, ha mi leszünk bajban?
Ezt jó tudni
De ha pénzbe kerül is... biztos vagyok benne, hogy az az összeg amit a népszavazással ellenük fordítottunk, nem kevés ideig ellátta volna őket gond nélkül. Papírra és festékre költöttünk olyan pénzt, amit emberekre is fordíthattunk volna...
Pl a népszavazásra fordított 15 milliárdból 117 évig minden nap adhattunk volna egy kiló kenyeret mind az 1300 ide szánt menekültnek.:D
x8. válaszolóként választ vártam az #5-ösre erre ezt küldte csak, persze tények nélkül! És nem vagyok LMP-s sem. Nem tudom honnan szedted, csak tájékozódni akartam mit tudsz. Mivel katonát a Magyar Honvédség egy misszióban sem vállal szerepet Szíriában!!!
Az üzenet szövege: Lmps vagy, tájékozódj!
Akik tudják,amit nem mondanak be a tv-ben,rádióban,neten sem,mert titok. A férjem kint volt 2 hétig. Én csak 2 napig. De ha ti ezeket akarjátok behozni,hát, hajrá. Soha életemben nem gányoltam le embereket. Soha. Elmondom,a kunszentmiklósi táborban voltam,2. Éjszaka rendőrök kisértek,mert vörös a hajam,s meg akartak erőszskolni. Mert ott fekete a szokásos haj. Na mind1,sokat tudnék mesélni,de nincs hallgato füled. Bocs,ha zavartalak(de te írtál)
Jalátom, bocs, lemaradt:D
A kérdések jók, természetesen a nagyja nem menne haza. Bár van egy szír származású, de magyar barátom, ő pl nagyon vágyódik Szíriába, évente-kétévente tud csak menni, de ha élhető lenne a hely, nem tökölne, menne, mert azt érzi otthonának.
De mint említettem: felzárkoztató kurzusok. Mind nekik, mind pedig a magyaroknak, mert a legtöbbünknek fogalma sincs az ő kultúrájukról, csak a rosszat látjuk meg.
Ha pedig van befektetett energia, van eredmény is, ezt garantálom. Létezik integráció, csak aki integrálódott, azt nem veszed észre mert... integrálódott:D
A magyar népnek eddig soha, egyetlen másik néppel sem sikerült békésen jól együtt élnie. Lassan el kéne kezdeni. Kezdeten elég lenne, ha odafigyelnénk másokra is.
"Ha pedig van befektetett energia, van eredmény is, ezt garantálom. Létezik integráció, csak aki integrálódott, azt nem veszed észre mert... integrálódott:D "
Egy szó: cigány.
Nincs több kérdésem. Elmebetegek vagytok, méghozzá a veszélyes fajtából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!