Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azt értem, hogy a bevándorlóka...

Azt értem, hogy a bevándorlókat nem is akarjuk látni, de a menekülteknek miért nem akarunk segíteni?

Figyelt kérdés

Ugye betelepítésről, állampolgárságról nincs is szó, hiszen a menekült státuszt nem tart örökké.

Aki bajban van, annak miért nem akarunk segíteni?

Mi lesz, ha mi leszünk bajban?

2016. okt. 3. 12:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
A befogadott menekülteket 100%-ban pénzeli az EU. A kormány már lop is belőle, ez a menekült mutyi. A debreceni tábor kapcsán bukott ki, az őrzés és a táboron végzett beruházásokon is lopnak. És még így sem kerül nekünk semmibe az ellátásuk. Tudom, hogy sokak mást szeretnének hinni, de attól még ez az igazság.
2016. okt. 3. 13:31
 12/22 A kérdező kommentje:

Ezt jó tudni

De ha pénzbe kerül is... biztos vagyok benne, hogy az az összeg amit a népszavazással ellenük fordítottunk, nem kevés ideig ellátta volna őket gond nélkül. Papírra és festékre költöttünk olyan pénzt, amit emberekre is fordíthattunk volna...

Pl a népszavazásra fordított 15 milliárdból 117 évig minden nap adhattunk volna egy kiló kenyeret mind az 1300 ide szánt menekültnek.:D

2016. okt. 3. 13:36
 13/22 anonim ***** válasza:
Enyémre válasz?
2016. okt. 3. 13:37
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

x8. válaszolóként választ vártam az #5-ösre erre ezt küldte csak, persze tények nélkül! És nem vagyok LMP-s sem. Nem tudom honnan szedted, csak tájékozódni akartam mit tudsz. Mivel katonát a Magyar Honvédség egy misszióban sem vállal szerepet Szíriában!!!

Az üzenet szövege: Lmps vagy, tájékozódj!

Akik tudják,amit nem mondanak be a tv-ben,rádióban,neten sem,mert titok. A férjem kint volt 2 hétig. Én csak 2 napig. De ha ti ezeket akarjátok behozni,hát, hajrá. Soha életemben nem gányoltam le embereket. Soha. Elmondom,a kunszentmiklósi táborban voltam,2. Éjszaka rendőrök kisértek,mert vörös a hajam,s meg akartak erőszskolni. Mert ott fekete a szokásos haj. Na mind1,sokat tudnék mesélni,de nincs hallgato füled. Bocs,ha zavartalak(de te írtál)

2016. okt. 3. 13:39
 15/22 anonim ***** válasza:
55%
De miért segítsük őket? Nem ebbe a kultúrába tartoznak, nem a magyarok bombázták szét az otthonaikat, nem mi szálltuk meg őket katonailag, semmi közünk nincs hozzájuk. Viszont Angliának, Franciaországnak, Oroszországnak de főleg az USA-nak igenis be kéne fogadnia őket vagy anyagilag igen jelentősen támogatni hogy még menekülniük kell normális körülmények között legyenek.
2016. okt. 3. 13:40
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
#14: "Akik tudják,amit nem mondanak be a tv-ben,rádióban,neten sem,mert titok. A férjem kint volt 2 hétig. Én csak 2 napig." :D Titkos ügynök család, titok de azért itt elmondja! :D És hol volt kint? Az árokparton?
2016. okt. 3. 13:43
 17/22 A kérdező kommentje:

Jalátom, bocs, lemaradt:D

A kérdések jók, természetesen a nagyja nem menne haza. Bár van egy szír származású, de magyar barátom, ő pl nagyon vágyódik Szíriába, évente-kétévente tud csak menni, de ha élhető lenne a hely, nem tökölne, menne, mert azt érzi otthonának.

De mint említettem: felzárkoztató kurzusok. Mind nekik, mind pedig a magyaroknak, mert a legtöbbünknek fogalma sincs az ő kultúrájukról, csak a rosszat látjuk meg.

Ha pedig van befektetett energia, van eredmény is, ezt garantálom. Létezik integráció, csak aki integrálódott, azt nem veszed észre mert... integrálódott:D

A magyar népnek eddig soha, egyetlen másik néppel sem sikerült békésen jól együtt élnie. Lassan el kéne kezdeni. Kezdeten elég lenne, ha odafigyelnénk másokra is.

2016. okt. 3. 13:43
 18/22 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező: nem jelent meg egyik hírekben sem,( sem tv,sem újság), de ott voltunk. Nem volt hírértéke,de attól,h te nem nézted a tvben,még megtörtént.
2016. okt. 3. 13:45
 19/22 anonim ***** válasza:
15 - ös. Vagy nem kéne bombázni őket..
2016. okt. 3. 14:49
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

"Ha pedig van befektetett energia, van eredmény is, ezt garantálom. Létezik integráció, csak aki integrálódott, azt nem veszed észre mert... integrálódott:D "

Egy szó: cigány.

Nincs több kérdésem. Elmebetegek vagytok, méghozzá a veszélyes fajtából.

2016. okt. 4. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!