Csak szerintem vicc Morvai Krisztina?
"akkor azt a jogomat védje meg hogy nem vagyok köteles bünözök közt élni és hagyja budaházyt a börtönben"
Budaházy mivel bűnözőbb mint te? Tehát akkor saját véleményed szerint te is börtönbe való vagy?
Budaházyt milyen alapon terroristázod kérdező? Ugyanezt eljátszották már Tomcattal is műtrágya miatt és lehet hogy a következő épp te leszel. Te rohadt terrorista!
Tomcat??? ne viccelj már. Eleve a kurucon is szar alakozzák. Másrészt van vele nekem is egy személyes történetem, hogy mekkora senkiházi. (Azóta csak úgy hívjuk a vascsöves szar.)
Mentelmi jogaxD Csak nem fog Ő a zsidóbérenc budapest Demszky bandának fizetni szabálytalan parkolásértXDDD
Ő meg akarta mutatni, Ő EU képviselő, csakhát rosszul sült el egy icipicitXDD
Morvai sosem volt egyik párt tagja sem, mivel ezt jogászként, jogvédőként nem teheti meg.
Az MSZP-nek elvégzett egy munkát: fél évig dolgozott egy tanulmányon amiben a magyarok szociális és családi helyzetét mérte fel. A fél év melóért kapott 1 kb 900 000-et. Azt ne mondjátok, hogy bűn volt felmérni a lakosság állapotát!
Néhány embernek örülnie kéne, hogy vannak ilyen "bepörgött" emberek. Most melyik a jobb politikus? Aki alszik a székében vagy aki kiáll az emberek igazáért?
Ismerek néhány embert akik ott voltak 2006 októberében. És nem anarchista focihuligánok akiket ismerek, hanem rendes értelmes emberek. És mind azt mondták, hogy a rendőrök tényleg agyonverték azokat akik a szemük elé kerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!