Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem lett nagyon...

Csak szerintem lett nagyon gagyi a az "új" köki?

Figyelt kérdés
Szerintem a régi 100% jobb volt még ha nem is volt túl csicsás.Itt szinte semmit nem találni meg kész labirintus az egész és valami irtó gagyi minden.A terminálról meg ne is beszéljünk.Ennyire sz.r plázát még életemben nem láttam.Pl az obiba el sem lehet menni csak ha egy k.rva hosszú folyóson mész végig és utána ott sincs egy járda vagy bármi csak az autósoknak az út.Illetve pl az obiba még el lehet menni az első emeleten.DE ha ott mész és pl csak az OBI földszinti részlegére akarsz menni akkor elmész az elsőre aztán az OBIba le a földszintre és ha végeztél akkor fel az obiba az első emeletre aztán a terminálban újra menj le az elsőre.Esküszöm nincs tervezői diplomám de egy ilyen épületet nem hogy én de még egy 10éves gyerek is tervez
2011. nov. 11. 12:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Marketinges tervezte. Mert ha te "csak az Obiba" mész, akkor igenis menyj végig még hatvan üzlet előtt, és térj be vásárolni. Bevásárlóközpont.
2011. nov. 11. 13:03
 2/15 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ez miatt is csinálták így (ezt tanultam eladóként) de megcsinálhatták volna úgy is hogy ne le és föl keljen rohangászni.Amúgy meg 10emberböl 1 jó ha bemegy vásárolni oda is ahova nem tervezte.És hát a másik hogy az egész egy labirintus.Úgy sz.r az egész ahogy van
2011. nov. 11. 13:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. Ha neked nem, akkor ne menj oda, ilyen egyszerű.
2011. nov. 11. 13:26
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát elhiheted hogy inkább a europarkba fogok járni.Sokkal igényesebben van megcsinálva
2011. nov. 11. 13:32
 5/15 anonim ***** válasza:

> És hát a másik hogy az egész egy labirintus.

Direkt csinálták ilyenre. :/ (lásd IKEA)

2011. nov. 11. 13:55
 6/15 anonim ***** válasza:

tényleg labirintus, ez még nem lenne baj, csak az a gáz, hogy nem csak belül, hanem a parkoló is - mire megtaláltuk, hogy az autótól hogy kel bekavarodni a boltokig, majd kihullott a hajunk, külön liftek vannak a boltokhoz és a parkolószintek között - először a parkolószintek közt liftezgettünk, mire rájöttünk, hogy egy tök másik liftbe kell beszállni

és nem csak mi jártunk így..

2011. nov. 11. 14:37
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem nagyon érdekel az új köki.

"Szerintem a régi 100% jobb volt"

a régi egy romhalmaz volt már akkoriban is, amikor építették.

Egyébként ez hogy kapcsolódik a politikához?

2011. nov. 11. 18:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg eléggé prolira sikerült a KÖKI Terminál...
2011. nov. 11. 20:55
 9/15 anonim ***** válasza:

Nekem elég felemás érzéseim vannak. Elsőre azt mondom, hogy a réginél jobb, szebb épület, modern metrómegálló. A vasúti rész pedig sajnos lepukkant, de hát a kivitelező nem a Máltai Szeretetszolgálat volt, hogy megcsinálja, ha a MÁV nem fizet...

De maga az épületrész tényleg összehasonlíthatatlanul szebb mint a régebbi.

Ami viszont idegesít: nincs mozgólépcső. Ez a metróból kijövet elég bosszantó. Bár talán van esély, hogy épül oda, ok adjunk még nekik időt.

A tájékozódás óriási gond: én pl. a metróról kiindulva a buszokat nem tudom megtalálni, ami azért elég nagy gond. De úgy az egész valóban labirintusos.

A másik, hogy irreálisan nagy lett az egész. De komolyan: csak mész, mész, mész. Sok üres tér. Én mikor bent sétáltam, arra gondoltam, de jó volna autóval menni itt. Ami valljuk be, egy plázában nem normális.

A kő pedig borzasztóan csúszik. Nem tudom, nektek feltűnt-e, de mikor én ott jártam, rohadt nehéz volt menni rajta. Ez nyáron egy olyan nyári papucsban lehet, még nagyobb gond lenne majd. Hát egy ilyen épületben mindig mászkálnak, az év minden szakában, mindenféle lábbeliben. Komolyan mondom, félcipőben korcsolyázni tudnék benne. Nem hiszem, hogy erre nem tudtak odafigyelni.

Az OBI-ba én is bementem (az emeletről). És lementem az OBI-n belül a földszintre. És akkor mennyit mászkáltam, mire rájöttem, csak fent tudok visszamenni. Mondom, ez marha jó. Még valami pinceszerű izébe is lementem, hátha alul tudok átmenni, de nem. Vissza kellett menni az épületbe az emelethez. Annyira bosszantanak az ilyen megoldások.

2011. nov. 12. 00:37
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen!A kövezet is teljesen csúszik ha olyan cipőbe mész be.Kíváncsi vagyok most hogy jön a tél hányan fogják kitörni,ficamítani a lábukat.Hát figyelj ha a régit felújították volna és a csöveseket elküldték volna sokkal szebb lett volna az egész.És a volt BKV pályára (ami mellette volt üres tér) építhettek volna egy bevásárló központot.Bár szerintem tök felesleges mert ott a Fammily Center Kőbányán a határ úton meg a Europark.
2011. nov. 12. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!