Csak szerintem lett nagyon gagyi a az "új" köki?
Én ma voltam először a köki terminálban, és nekem nem jött be. Pont ezért keresgéltem ilyen kérdéseket, és lám...
Jó, eleve vasárnap délután volt irtó sokan voltak, de úgy az egészben egyszerűen nem tudtam tájékozódni. Azok a lépcsők ide-oda, kiírást nem is találtam hogy akkor XY helyen milyen üzlet van. Tájékoztató pultot sem láttam (lehet vaksi vagyok amúgy, szóval nem mondom hogy nincs is, de nem találtam) így végig kellett gyalogolnom az egészet. Azon csodálkoztam hogy letaláltam a buszokhoz, de azt sem a kiírás alapján, hanem láttam hogy kb merre kellene elindulnom. Sajnálom amúgy mert 10 percnyire lakom tőle, jó lett volna ha tetszik, de nem fogok gyakran arra járni az biztos. De mondjuk az is lehet hogy idővel megszokom majd, de így elsőre nem jött be.
Meg azért most még nem szoktuk meg, hogy merre kell menni. De könyörgöm. A Westendben legalább ki van téve egy információs eligazító (ilyen elektromos cucc). Itt meg még az sincs. A buszokat meg miért nem táblázzák ki normálisan? Hát hányan akarnak átszállni. Szerintem egy csomóan. De leszállok a metróról, és azt sem tudom, merre induljak el. Azért ha minden üzlet nincs is kitáblázva, legalább a tömegközlekedési eszközök lennének.
Meg a Corvin bevásárlóközpont is jobb ennél, mert még ott is könnyebb tájékozódni. De igaz, ott nincs egy buszterminál meg mit tudom én mi, de akkor tábláznák ki, hogy "BUSZ", hogy tudja már a hülye ember, merre kell menni.
A klotyót alig találtam meg. Bemész egy ajtón, és aztán túlméretezett az egész. Egy folyosón kell haladni, mire beérsz a mosdóba. Aztán kijöttem, és nem emlékeztem, honnan jöttem, de semmi tájékoztató nem volt, merre kéne visszamenni.
Értem én, hogy a kivitelező jónak gondolta, de nem lehet mindenkinél ott a tervrajz. De egy térképnek marhára örültem volna (ami úgy alapdolog ilyen helyeken).
Amit viszont nem tudok megbocsátani az a rohadt padló, ami annyira csúszik, hogy az hihetetlen.
20:19 vagyok.
Vasárnap csak a bevásárlóközpont részben voltam, ma viszont a metróhoz próbáltam eltalálni. Na az is egy érdekes dolog volt. Csak úgy sikerült megtalálnom hogy merre van a metró, hogy az embertömeg után mentem. Mondom csak arra mennek...Átmentem valami zebrán, aztán lépcsőn fel, lépcsőn le. Kiírás szintén nem volt, hogy mégis merre van a metró, hanem egy kis rajt ami gondolom a metrót ábrázolta, de felőlem akár vonat is lehetett volna. Na mindegy, szerencsére odataláltam.
Visszafelé szintén az emberek után mentem. Lépcsők és folyosók vagy 4 irányba, majd láttam hogy üvegajtót. Már kezdtem megijedni hogy na most hol vagyok, mikor az egyik folyosó végénél láttam egy lefelé vezető lépcsőt (2 irányba persze, de azt nem láttam kiírva hogy melyik merre visz) így egy nagy kerülővel megtaláltam azt a buszt amire szükségem volt...
És igen, én is egy olyan elektromos térképet kerestem, vagy csak egy sima rajzos térképet az üzletekről. De sehol semmi.
#1 "Marketinges tervezte. Mert ha te "csak az Obiba" mész, akkor igenis menyj végig még hatvan üzlet előtt, és térj be vásárolni. Bevásárlóközpont."
Marketinges nem tervez épületet. Építészek terveznek épületet, marketinges pedig a piackutatással és reklámozással foglalkozik többek között.
Az Obi-ba kintről is be lehet menni, nem kell végigmenni még hatvan üzlet előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!