Elárulná nekem valaki, hogy miért kell ilyen embereket védeni?
Elsősorban a baloldaliakhoz, liberálisokhoz szól ez a kérdés.
Rájuk jellemző leginkább az, hogy védik a migránsokat és támogatják a befogadásukat.
Csak az nem értem, hogy miért?
Teljesen nyilvánvaló, hogy képtelenek beilleszkedni a társadalomba és követelőznek, agresszívek stb
Rengeteg szerencsétlen lány lett nemi erőszak áldozata a migránsok miatt.
Nyugaton már régóta nagy a probléma az arab és afrikai bevándorlók miatt.
Többségük nem tud beilleszkedni, No Go zónákban élnek ahová még a rendőr sem mer bemenni, rendszeresek a bevándorló zendülések, nem dolgoznak, bűnöznek, nemi erőszakot követnek el stb
Pl Svédországban és Norvégiában a nemi erőszak 80%-át a muszlimok követik el
Az elmúlt másfél évben mióta ez a migránshullám elindult a probléma még inkább fokozódott.
Egyáltalán nem akarnak beilleszkedni Európába csak követelőznek, erőszakoskodnak.
Itt hazánkban is ezt tették pl Röszkénél mikor kővel dobálták a rendőröket.
Továbbá a terrorizmus veszélye is nő.
Ezek annyira nyilvánvaló tények amiket most leírtam.
Miért van még ezek után is több olyan ember aki támogatja a migránsok befogadását?
Ugye most a migránsok az aktuálisabb téma de ott vannak még a cigányok is, ugye őket is gyakran védik a liberálisok. Egyértelmű velük a probléma. Végképp nem értem miért kell őket védeni.
Végső soron megjegyzem, hogy nem vagyok fideszes, sőt rühellem őket.
Ennyi lenne a kérdésem.
Lényegtelen.... :D
Akkor is,van itt Mo-n elég rászoruló, pont
Hol nincs?
Egyébként még egy lényegtelen OFF (bocs, az ilyeneket szeretem:D): a magyar emberek magasabb életszínvonalon élnek, mint a világ... egyesek szerint 70%-a... szerintem 50% bátrabban vállalható, de ez még mindig elég keményen hangzik
szerintem, legalábbis:D gondolom a többség le sem szarja, de itt legalább van mivel lehúzni:D
Tudta?
Ha sokat nézi az M1-et plazmatévén, akkor a logó beleég a képernyőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!