Tudod, ha ilyen buta a nép, akkor meg is érdemlik. Az okos meg lelép, és ő jár jobban.
2016. júl. 25. 22:59
2/22 anonim válasza:
Szerintem meg ez is és a többi dolog is egyformán probléma, amit felsoroltál. De nyilván olyan dologról nem tarthatsz népszavazást, ami őket befolyásolná akármilyen szinten.
2016. júl. 25. 23:06
3/22 anonim válasza:
"Mindig is transzpozit állam voltunk, senki nem akart ide jönni, mert ha szétnéz, hogy mi van itt, egyből húz tovább innen. "
jaja, de ezek a derék migrik nyugatabbra sem kellenek ám, mennek is róla a "tárgyalások", hogy hogyan lehetne mégis idekozmálni néhányat (néhány ezret)
a buta, hiszékeny ember egyébként te vagy kérdező
gondolom a 444en olvastad ezt a sok hasznos okosságot
2016. júl. 25. 23:06
4/22 anonim válasza:
Pont ez a vicc, szétnéznek és mennek tovább. Ilyet nem tehetnének mert ha egy békés országba belép, ott kell maradnia nem mehet csak úgy nyugatnak, ezt hívják úgy h gazdasági bevándorló.
2016. júl. 25. 23:08
5/22 anonim válasza:
#3, miért is hülyézed le a kérdezőt? Melyik része nem igaz a leírtaknak?
Te úgy látod, Magyarország a migránsok célországa?
Az átlagos magyar bérből normális színvonalon lehet élni?
Flottul működik az egészségügy? Jól áll az oktatás?
Szívesen maradnak a fiatalok, nem sújtja az országot a szakképzett munkaerő tömeges kivándorlása?
2016. júl. 25. 23:23
6/22 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy a kérdező csak az orráig képes látni. Hiába nem akarnak idejönni a migránsok, hogyha az unió meg úgy gondolja hogy márpedig vagy itt vagy mehetnek vissza szíriába.
2016. júl. 25. 23:26
7/22 anonim válasza:
Én bevándorlás-ellenes vagyok, sőt összességében támogatom is a kormány álláspontját és intézkedéseit, de az agymosó hecckampánytól, amit belföldön leművelnek, attól rosszul vagyok. Egy csomó más téren pedig tényleg csak lefelé csúszik az ország.
(#5-ös voltam)
2016. júl. 25. 23:33
8/22 anonim válasza:
A kivándorlás munkaeròhiânyt okoz ami béremelést generál így pozitív hatása is van. Úgy hogy minél többen mennek ki nekem annál magasabb lesz a bérem. Sajnálom de én örülôk a kivândorlásnak mett engem ez pozitívan érint.
2016. júl. 26. 02:20
9/22 anonim válasza:
#8! Folytasd a gondolatodat, rájössz, hogy neked sem jo. (Munkaeröhiányra nem lehet gazdaságot épiteni, beruházni. Szépen eltünnek a befektetök és neked sem lesz munkád.)
2016. júl. 26. 07:39
10/22 anonim válasza:
De a Fideszeseknek olyan jó ezen is vekengeni, addig sem azzal foglalkoznak, hogy még soha ennyit nem lopott, csalt és hazudott kormány ebben a szép kis országban. Hogy csúcsot döntött a kivándorlás? Uggyanmár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!