Meddig fogja még ezzel manipulálni az embereket a kormány? Nekünk nem a bevándorlás a problémánk, hanem a kivándorlás!
Népszavazást tartanak egy olyan dologról ami számunkra nem is létezik..
Mindig is transzpozit állam voltunk, senki nem akart ide jönni, mert ha szétnéz, hogy mi van itt, egyből húz tovább innen.
Nekünk a fiatalok kivándorlása a problémánk. Az alacsony bérek, a rossz egészségügy, rossz oktatás, rossz életszínvonal stb.
Meddig fogja még ezzel a hülyeséggel manipulálni a hiszékeny embereket a Fidesz? Ez nem a mi problémánk, hanem nyugat-Európáé, a fejlett Európáé.
Addig fogja, amíg jót kaszál vele a népszerűségen.
Márpedig eddig jól kaszál.
A bevándorlás nem probléma olyan szempontból, hogy sokkal egyszerűbben lehet kezelni, mint a kivándorlást.
Én erre ezt szoktam mondani kérdező:
Ha egy ország szavazóinak több mint fele hat évig csendben ül és ezt tűri, amit csinál ez a kormány akkor én mosom kezeim. Ez kellett a hülye magyar népnek, egye is meg.
Tévedés!
mind a kettő probléma!
Teljesen egyetértek a kérdezővel. Én is kiváncsi vagyok arra, hogy meddig lesz még populista jellegű politikai vezetésünk, meddig manipulálnak még minket álproblémákkal a valódiak helyett.
A vezetőinket mi választottuk meg, a mi felelősségünk, hogy engedtük hatalomra jutni azokat akik csak rokonaik és klientúrájuk zsebének kitömését tekintik halaszthatatlan közfeladatuknak.
#5 "Te úgy látod, Magyarország a migránsok célországa?"
No ugye, ez a kalasszikus terelés.
Persze, hogy mind a szőke német és svéd nőkre vágyik magas munkanélküli segéllyel.
A gond az, hogy a gazdag nyugatnak csak az atomtudós idegsebész kell, a többi irástudatlan dzsihadistát meg elküldenék hozzánk.
Ezek meg nyilván dühösek lesznek, és még annyira se akarnak majd integrálódni...
Egyébként ez gerinctelenül aljas kérdésfeltevés.
Az rendben van, hogy sokan utálják Orbánt, de betelepíttetni ide idegen kutúrát gyakorló tízezreket, úgy hogy semmi gyakorlatunk nincs benne, csak azért, hogy borsot lehessen törni Orbán orra alá, az végtelenül felelőtlen dolog.
Az a baj, hogy a kormány szerint csak bevándorlás problémánk van, a kivándorlást egyenesen tagadja, csak kalandvágy, ezt kommunikálja és nem is kezeli problémaként.
Ellenben a bevándorlást, ami a németekkel, angolokkal, franciákkal ellentétben nekünk biztosan nem probléma belátható időn belül sem, na arról még a semmit nem befolyásoló népszavazási színjátékot is pofátlanul megrendezi a mi szánkból kivett 4.5 milliárdból. Majdnem ennyi az éves szinten az egészségügyre fordított összeg a költségvetésben. Ez tényleg egy tébolyult propagandista kormány.
"népszavazási színjátékot is pofátlanul megrendezi a mi szánkból kivett 4.5 milliárdból. Majdnem ennyi az éves szinten az egészségügyre fordított összeg a költségvetésben."
jaja... majdnem ;) mondjuk 1/1500-ad része
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!