Miért szidják azokat az embereket akik nem ócsárolják Orbán menekültügyi politikáját?
Én is ezen az állásponton vagyok.
Merkel egy luvnya.
Jobb helyen már az első fára felhúzták volna ennyi hazaárulás után és arccal lefele temették volna.
Ha választani kell, akkor inkább az enyém.
Sortűz a határon, ráadásul én nem is lopok.
Na?
mert a gyűlöletbe ne fér bele, hogy valamivel egyetértsenek, ezért inkább vállalják a valósággalvaló inkonzisztenciát
meg akarják osztani a társadalmat mindenképpen
gyűlölj és a haza fényre derül... ez a mottójuk
Szomorú helyzet.
Egyébiránt én is csak a menekültügyi politikáját 'pártolom'. Amúgy egyáltalán nem csípem.
Mivel értesz egyet kérdező?
A plakátokkal, amik azért készültek, hogy gyűlölködést keltsenek a te pénzeden? A határvédők rossz körülményeivel? Hogy Orbán csak azért tart népszavazást, hogy összerántsa a szavazóit és szimatizásait? Hogy az egészből kampányt csinál?
Vagy azzal az egyszerű véleményével, hogy a migráció rossz, és meg kell állítani?
Mert szerintem a kettő ég és föld.
"A plakátokkal, amik azért készültek, hogy gyűlölködést keltsenek a te pénzeden?"
itt egyedül ti gyűlöltök...
én még egy fideszestől sem hallottam, hogy a menekülteked gyűlölné
mindenki a zöldhatáron okosban átszökő gazdaasági illegális bevándorlókat nem kedveli, de még csak nem is gyűlöli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!