Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szidják azokat az...

Miért szidják azokat az embereket akik nem ócsárolják Orbán menekültügyi politikáját?

Figyelt kérdés
Én azt mondom, inkább Orbáné mint Merkelé. Szóval ha választani kell, akkor Orbán. Akkor is, ha Jobbikos vagyok. De csak azért, mert kicsit is tetszik ahogy a 'mélyen tisztelt' miniszterelnökünk fellépett, le Orbánhívőztek és leszóltak az emberek. Pedig szerintem éppen ez az a magatartás, amit most jó messzire el kellene kerülni. Az üres gyűlölködés.

2016. júl. 31. 15:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

# 19/20 Időpont ma 20:57

Mondja az, aki 0/24 csak libsizni meg baloldalazni tud. Üdv, egy másik 65%-os. :-)

(amit úgy sem fogsz elhinni, de ez már a te szegénységi bizonyítványod)

2016. júl. 31. 22:22
 22/26 anonim ***** válasza:

sörpocak; az 1300 csak az az első küldemény lenne, még tavaly megmondták. Az csak az első százvalahányezerből a Mo-ra jutó % volt. Azután még tízszerannyi "érkezett". akikre megvan képlet, hogy hogyan kéne kiszámolni, hogy "arányosan" melyik országra hány jutna.

Legális meg az lesz, akit legálissá tesznek. Adnak neki azonnal papírokat, ilyet-olyat, amilyen éppen jó ahhoz, hogy át lehessen passzolni. Genfi egyezményes útlevéllel oda megy az ember, ahova akar, és joga lesz letelepedni, ha odaerőlteti magát.

2016. aug. 1. 16:13
 23/26 anonim ***** válasza:

" az 1300 csak az az első küldemény lenne, még tavaly megmondták. Az csak az első százvalahányezerből a Mo-ra jutó % volt."

Nem a kormánymédiából kellene tájékozódni, ugyanis az Európai Bizottság mást nyilatkozott a témában. A mi kormányunk 160 ezer migráns betelepítéséről beszélt, amivel nem is tévedett, DE ezt a számot egész Európára kell érteni. Magyarországra közel sem fognak 100 ezer feletti mennyiségű migránst behozni. Ennek utána számolt a Helsinki Bizottság is

Ha helyes lenne a kormány nyilatkozata, akkor az általuk festett kép szerint, most nem ezerkétszázvalahány migránsról szólna a vita, hanem 15 ezerről a becslésük szerint.

2016. aug. 1. 23:49
 24/26 anonim ***** válasza:

Ugyan, dehogy. Az 1300 kimondása után még jött a tömeg. Nem lehettek a később jövők beleszámolva.

Igazából utólag kiderül, hogy az adatok a kormánymédiában pontosak.

A más források tényeiről utólag az derül ki, hogy hiányosak és a feltételezésekről tényeket állítók voltak.

Jó különböző érdekű forrásokból tájékozódni, de ha ellenőrzi az ember, még mindig a kormányé jobb. Biztos óvatosságból.

2016. aug. 2. 00:01
 25/26 anonim ***** válasza:

"A más források tényeiről utólag az derül ki, hogy hiányosak és a feltételezésekről tényeket állítók voltak. "

De még nem derült ki semmi, és per pillanat ott tartunk, hogy vagy az Uniónak hiszel, jogvédő szervezeteknek és egyebeknek, vagy annak a pártnak, ami kampányt csinál a helyzetből.

Jelenleg semmi nem utal rá a kormánymédián kívül, hogy 100 ezer felett kellene befogadnunk, én csak ennyit mondhatok.

2016. aug. 2. 00:26
 26/26 anonim ***** válasza:

"vagy az Uniónak hiszel, jogvédő szervezeteknek és egyebeknek, vagy annak a pártnak, ami kampányt csinál a helyzetből. "

Kicsit átgondoltam a dolgot, nem tudom hogy a többi tagállam miképp hirdeti a migrációt a határaikon belül. Lehet a Fidesz nincs egyedül ezzel a kampányolással.

2016. aug. 2. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!