Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szidják azokat az...

Miért szidják azokat az embereket akik nem ócsárolják Orbán menekültügyi politikáját?

Figyelt kérdés
Én azt mondom, inkább Orbáné mint Merkelé. Szóval ha választani kell, akkor Orbán. Akkor is, ha Jobbikos vagyok. De csak azért, mert kicsit is tetszik ahogy a 'mélyen tisztelt' miniszterelnökünk fellépett, le Orbánhívőztek és leszóltak az emberek. Pedig szerintem éppen ez az a magatartás, amit most jó messzire el kellene kerülni. Az üres gyűlölködés.

2016. júl. 31. 15:18
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

#8... öööö pont rátapintottál a kérdés esszenciájára. Pontosabban része vagy annak.

sörpocak.

Egyszerűen azzal, hogy nem kell őket átengedni úgy slusszpassz. Legalábbis nem úgy, ahogy Merkel kisasszony. Mivel Orbán hangot adott ennek, és tényleg nem piros szőnyegen vezeti őket át a határon meglehet említeni az ő nevét is, ha arról van szó Mo. miként kezeli a helyzetet. Ha az ember megmeri említeni, hogy jól teszi - lehetne jobban is, lehetne másként is... de ez van, inkább mint a nénnye módszere - akkor azonnal lefideszes hazaáruló búzinak képesek titulálni - már elnézést a kifejezésért. Csak gyűlölködnek! Mivel nincs más opció, vagyis igazán nem volt példa más tettlegességig fajuló fellépésre, és esetleg választani kell, akkor inkább ez, mint a németversion.

2016. júl. 31. 16:37
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
Jó akkor gyűlölködés helyett úgy mondom, hogy célzottan az emberekbe verik a negatív, féligazságon alapuló előítéleteket, de legalább is direkt rendítik meg az emberek biztonságérzetét.
2016. júl. 31. 16:38
 13/26 A kérdező kommentje:
Ebben egyet tudok érteni.
2016. júl. 31. 16:41
 14/26 anonim ***** válasza:
95%

"Egyszerűen azzal, hogy nem kell őket átengedni úgy slusszpassz. "

Akkor már ketten vagyunk kérdező :)

De ha konkrétan a módszereket vitatom, vagy próbálok tiszta vizet önteni a pohárba, akkor ne aggódj engem is leszoktak hazaárulózni. De voltam már egyszerre libsi és antilibsi is (nem tudom hogyan)

Lényeg a lényeg, álljál bármelyik oldalon, ahelyett, hogy elfogadnák a véleményedet, inkább az ellenségüknek kiáltanak ki, ez ellen nincs mit tenni.

2016. júl. 31. 16:43
 15/26 anonim ***** válasza:
62%

"Jó akkor gyűlölködés helyett úgy mondom, hogy célzottan az emberekbe verik a negatív, féligazságon alapuló előítéleteket, de legalább is direkt rendítik meg az emberek biztonságérzetét."

melyik állítás is volt féligazság?

2016. júl. 31. 17:01
 16/26 anonim ***** válasza:
66%
ja és nem tudom megfigyelted-e, de olyan xenofób és előítéletekben érdekelt a magyar kormány, hogy bárki vehet letelepedési kötvényt, valamint képzett munkavállalókat egyenesen hozni akarnak
2016. júl. 31. 17:02
 17/26 anonim ***** válasza:
45%

"melyik állítás is volt féligazság?"

Pl.: "A párizsi merényletet bevándorlók követték el"

Tény és való, hogy nem európai származásúak voltak az elkövetők, de többségük ott született és nevelkedett, nem pedig bevándorolt (max. a szüleik)

De ez még jobb:

"Brüsszel egy városnyi illegális bevándorlót akar Magyarországra telepíteni"

Tény és való, hogy van szó (határozatlan idejű) betelepítésről, de mi az, hogy egy városnyi? 1300 fő, nem egy város. Másrészről pedig én legális bevándorlók kötelező elosztásáról tudok, ha tévedek, kérlek világosít fel valami forrással.

"ja és nem tudom megfigyelted-e, de olyan xenofób és előítéletekben érdekelt a magyar kormány, hogy bárki vehet letelepedési kötvényt"

Tök jó, ha van a terroristának, vagy potenciális terroristának pénze, akkor ő is jöhet bármikor, de az aki talán tényleg menekült, lebombázták az otthonát és elveszítette a családja felét, nahh az nem jöhet. Tudom, demagóg duma, de van benne igazság.

2016. júl. 31. 17:44
 18/26 anonim ***** válasza:
25%

17:

A városnyival biztosan Őriszentpéterre gondoltak :-)

Amúgy eleve abszurd, hogy uszító propagandát nyomnak a mi pénzünkből, kihasználva az emberekben lévő előítéleteket. Egy normális politikai erő inkább igyekszik csillapítani a feszültségeket, a feudálkomcsik ennek ellenkezőjét teszik.

2016. júl. 31. 20:55
 19/26 anonim ***** válasza:
68%
65% te aki csak orbántgyűlölni tud, és minden véleményét erre alapozza meg ne szólaljál már előítelet ügyben :)
2016. júl. 31. 20:57
 20/26 anonim ***** válasza:
31%
Orbánnak az egyetlen politikája az, hogy ő hatalmon maradjon, és ezért mindent megtesz. Itt nem a menekültekről van szó, ő csak ezt ügyesen kihasználja, hogy így szavazzanak rá. Az Eu-s konferenciákon teljesen mást kommunikál, mint idehaza a magyarok felé. Ott nem annyira probléma neki a menekültkérdés. Ez a népszavazás dolog nem is fog semmit eldönteni, csak a kormány népszerűségét erősítené.
2016. júl. 31. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!