Mi a véleményed hogy a kormány keresztény üldözés elleni helyettes államtitkárságot hozott létre? Van -e létjogosultsága, vagy inkább eggyel több bürokrácia?
Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 08:46
21/23 anonim válasza:
"Mondjuk,én keresztény vagyok,de még soha nem tapasztaltam,hogy emiatt üldöznének."
Amint másolsz egy doktori disszertációt és kiderül, bele fognak kötni. Figyeld csak meg. És erről már rég tudjuk, hogy keresztényüldözésnek minősül.
Sőt, ha vasárnap elhaladsz egy bolt előtt, elborzadhatsz, hogy EMBEREK vannak bent, ahelyett, hogy templomban lennének.
Sőt, arra a szerencsétlen nyomorult KDNP-re se szavaz senki, ez már tényleg biztosan kimeríti a keresztényüldözés fogalmát.
22/23 anonim válasza:
"Nem lehet hosszú távon úgy hatalmon maradni, hogy az embert ilyen szinten elhagyta a realitásérzéke."
Az a baj, hogy a választók is elvesztették realitásérzéküket.
23/23 anonim válasza:
#22: nem is a választók miatt írtam, hanem mert így már párton belül se lehet az eröviszonyokat fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!