Mi a véleményed hogy a kormány keresztény üldözés elleni helyettes államtitkárságot hozott létre? Van -e létjogosultsága, vagy inkább eggyel több bürokrácia?
Mi a rák az a keresztényüldözés?
Ha én például a Kultúra és közösség/Valláskritika kategóriában negatív dolgot írok a dicsőséges keresztyínségről, akkor lecsuknak érte, vagy mi a tököm?
- Szerintem egy rendes ember vasárnap templomba jár és nem boltba.
- Ugyan már, ez baromság.
- Igen? Kóstolgatsz?!
- Nem. Csak mondom, hogy ez fas...
- Haló! Haló!... Igen kérem, engem itt megtámadtak, kereszténységemben gyaláznak... aha igen. Gyorsan! Jöjjenek! Addig lefogjuk a mocskos ateistát, hogy ne tudjon elfutni!
Jujj, de jó lesz, mindenkinek feldugjuk a templomtornyot a valagába!!! Te most keresztény leszel, kereszténynek kell lenned, keresztény fogsz lenni, mert azt akarom, hogy keresztény legyél!!!
"Jujj, de jó lesz, mindenkinek feldugjuk a templomtornyot a valagába!!! Te most keresztény leszel, kereszténynek kell lenned, keresztény fogsz lenni, mert azt akarom, hogy keresztény legyél!!!
"
húha... bezzeg én mernék maceszzabálózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!