Igaz hogy a hungarizmus keresztény?
Figyelt kérdés
Én hungarista vagyok de nem keresztény akkor ez milyen nézet sima nacionalizmus vagy fasizmus?2016. aug. 29. 21:13
1/32 anonim válasza:
Akkor te csak simán nacionalista vagy.
A hungarizmus lényeges eleme a kereszténység.
Kezdjük azzal, hogy egy pap találta ki.
3/32 A kérdező kommentje:
1# bocs hogy kijavítalak de a hungarizmust Szálasi találta ki akire én még felnézek
2016. aug. 29. 21:17
4/32 A kérdező kommentje:
De azért köszi mindkettőtöknek
2016. aug. 29. 21:18
5/32 anonim válasza:
Nem Szálasi, hanem Prohászka.
Kicsit nézz utána.
6/32 A kérdező kommentje:
Oké
2016. aug. 29. 21:23
7/32 A kérdező kommentje:
Még egy kiegészítő kérdés volt ilyen párt?
2016. aug. 29. 21:25
10/32 anonim válasza:
Hú basszus. Semmit nem tud a hungarizmus eszmei hátteréről, semmit nem tud a fontosabb alakjairól, a történetéről, az ideológiát képviselő pártokról, de már büszke nyilas. Úgy látom, a kérdező teljesen tipikus beszűkült hungarista fiatal, valószínűleg valamelyik szülőjétől tanulta (esetleg haveroktól, a szülők elleni lázadásból), és a tekintély hatására kritika nélkül átvette. Szálasi csak kiröhögné az ilyet - bármilyen gyűlöletesek voltak, a nyilasok egy részében volt annyi személyes bátorság, hogy akár az illegalitás kerete között is terjesszék az ideológiájukat, de szerintem a kérdező még egy boltablakot se dobna be féltéglával a hungarizmusért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!