Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hazafiak! Melyik az igazi...

Hazafiak! Melyik az igazi nemzeti eszme a Jobbik fele nacionalizmus vagy a hungarizmus?

Figyelt kérdés

Jobbik fele nacionalizmus

Peldakepek: Horthy Miklos, Koppany, pogany osmagyar vezerek

Vallas: tengrizmus, samanhit, iszlam szimpatia

Magyarsag definicioja: pogany, azsiai, turani, mongol/torok eredetu nep vagyunk

Rovid leiras: foleg a pogany osmagyarsagot es annak szellemiseget idealizalja, huvosen tekint Europara, a keresztenysegre, a kereszteny allamra, azsiai es iszlam nepekkel baratkozik, erosen soviniszta, nem kedveli a kornyezo nepeket. A kulon nemzetallamokban hisz.

Hungarizmus

Peldakepek: Szalasi Ferenc, Szent Istvan, es egyeb kereszteny kiralyok

Vallas: keresztenyseg

Magyarsag definicioja: feher, europid, kereszteny, az europaisagot hirdeto finnugor eredetben hisz

Rovid leiras: a Szent Istvani kereszteny allamot, es a feher, kereszteny magyar szellemiseget idealizalja. Europa barat es Azsia meg muszlimellenes. Elveti az europai nemzetek kozotti sovinizmust es nacionalizmus, helyette faji nacionalizmusa van (Fehet Hatalom), igy testverenek tekinti a kornyezo nepeket. Az europai osszefogasban es a feher egysegben hisz ami majd megdonti egyszer a cionistta vilagot.

2016. júl. 19. 18:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
72%
Egyiknek sincs egy deka köze se a nemzethez, vagy a nemzeti eszméhez. Mindkettő csak egy okozata annak, amiyen veszélyt rejteget a nacionalizmus az ez a kettő, semmi közük a nemzethez.
2016. júl. 19. 18:25
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Vakvágányon futsz, öcsi.
2016. júl. 19. 18:40
 3/19 A kérdező kommentje:
2. Nem vagyok "ocsi", no vagyok es kifejtened?
2016. júl. 19. 18:52
 4/19 anonim ***** válasza:
34%
Ha nő vagy, akkor nyilván nem öcsi, hanem hugi.
2016. júl. 19. 19:10
 5/19 anonim válasza:
93%

Mind a kettő baromság.... egyiknek sincs köze se a nemzethez,sem a valláshoz.

A Jobbik síkhülye,de ez látszik rajtuk,folyamatosan lejáratják magukat,ráadásul aki tanult történelmet,az tudhatja,hogy a magyarságnak jórészt európai gyökerei vannak,legfeljebb közel-keleti,de nem belső-ázsiai.

Az NSDAP "40-es években megalakult testvérpártja pedig nemzetellenes,a hungarista mozgalmak a fajgyűlöletre,de legfőképp az antiszemitizmusra irányultak.

Mindkettő tévúton jár,és az emberek agyát akarják kimosni. Horthyt,Szt. Istvánt,de még a pogány hitű ősmagyarokat is elismerem,de azt a két agymosásra és fajgyűlöletre specializálódott bagázst és az ostoba tévhitüket képtelen vagyok elfogadni. Aki igazán HAZAFI (NEM NÁCI!),az nem hisz ilyesmikben.

2016. júl. 19. 19:47
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Veszteségek Úrnője nevű ex-felhasználó válasza.

Az ide írogató liberálisoknak, mielőtt még nagyon elszaladna velük a ló ajánlom olvassák el ezt:

[link]

Bizony. A Jobbik szavazói iskolázottabbak a liberális pártok szavazóinál, hiába képzelik a liberálisok magukat doktoranduszoknak és a jobbikosokat iskolázatlan analfabéta vadindiánoknak.

2016. júl. 19. 21:02
 7/19 anonim ***** válasza:
21%

Nem hiszem, hogy ezt el lehet dönteni. Számtalan eszme létezik a szélsőjobboldalon. Én pl. utálom Horthyt (hiszen semmit sem tett Trianon ellen, nem volt szélsőséges hazafi, mint pl. Széchenyi, és vetélytársát, a hazafi Szálasit bebörtönözte), az ázsiaiakkal sem szimpatizálok, a tömeggyilkos, a zsidókeresztény vallást a magyarságra kényszerítő Szent Istvánt sem kedvelem (na ő tényleg hazaáruló volt, a saját népét irtotta ipari mennyiségben, csak mert az nem akart egy ostoba, Izraelből eredő vallást felvenni), károsnak tartom a vallást és a kereszténységet, de a sovinizmust is. Az iszlámot is utálom. Az eredetünk tényleg nem finnugor, csak a nyelvünk. Az túlzás, hogy a Jobbik nem keresztény párt, nagyon is az.

Amit leírtál, abból szimpatikus Koppány, Szálasi Ferenc, a "faji nacionalizmus" (ún. rasszizmus), a környező népek iránti utálat. Ha választani kell, akkor egy minél szélsőségesebb eszmét választanék. Nekem a Jobbik is nagyon mérsékelt.

2016. júl. 19. 21:14
 8/19 anonim válasza:
Mégha nem is iskolázatlanok a szavazóik,az csak egy dolog,csak nem értem ez hogy jön ide. Most nem a szavazókról van szó,hanem két pártról és az általuk hirdetett propagandáról. Akkor nem értem hogy jön ez ide ezzel a linkkel. Nem tudod felfogni a kérdést? Tanulj meg értelmezni,hasznos lehet.
2016. júl. 19. 21:14
 9/19 anonim ***** válasza:

*

"Veszteségek Úrnője nevű ex-felhasználó kérdése"

(bocsánat elírtam)

2016. júl. 19. 22:08
 10/19 anonim ***** válasza:

Szerintem a Jobbik eléggé keresztény, nem tudom, honnan veszed, hogy nem az. Más kérdés, hogy a keresztény ősmagyarkodás szerintem is röhejes.

Az ősmagyar hit egyébként nemcsak a kereszténységgel nem kompatibilis, hanem az iszlámmal se, szóval nem nagyon értem, mitől logikus szerinted egy sámánhitűnek egy muszlimmal barátkoznia (hacsak azért nem, mert közös érdekük lehet a keresztény egyház eltávolítása az államtól).

Egyébként attól, hogy ázsiai eredetűek vagyunk, a nyelvünk még finnugor, a kettő nem zárja ki egymást, mint fentebb említették.

2016. júl. 20. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!