Én is az vagyok bár nem olyan vadul de azért néhány elvüket én is vallom meg olyan zenét is hallgatok néha (pl Kárpátia) de nem utálom a románokat és nem vagyok rasszista meg náci. Mi a véleményetek erről?
Semmilyen szélsőség nem jó. A te hungarizmusod miben nyilvánul meg?
2016. júl. 14. 06:42
3/9 anonim válasza:
Ismerek egy nagyon jó fej hungarista gyereket. Békés, nagylelkű ember. Viszont ismerek pár erőszakos, káromkodós, rasszista patkányt is, akiknek annyi eszük van, mint egy szatyor habcsóknak.
2016. júl. 14. 07:50
4/9 anonim válasza:
Vallod néhány elvüket... tulajdonképpen mik ezek?
Miről szól a hungarizmus? Mitől különbözik a nácizmustól, fasizmustól vagy bármelyik szélsőjobb eszmétől?
2016. júl. 14. 08:24
5/9 anonim válasza:
Hogy fogalmad sincs, a hungarizmusról.
2016. júl. 14. 08:31
6/9 anonim válasza:
1. A Karpatia zenekar nem hungarista
2. A hungaristak elitelik a sovinizmust es a feher osszefogasban hisznek. Egyszer menj el egy Kitores Napjara vannak ott szlovakok, szerbek is es eleg nagy a baratsag.
A velemenyem pedig az roluk hogy 80%- ban egyetertek az elveikkel p.
2016. júl. 14. 10:12
7/9 anonim válasza:
"A hungaristak elitelik a sovinizmust es a feher osszefogasban hisznek. "
- De akkor miért nevezik magukat "hungaristának"?
2016. júl. 14. 10:17
8/9 anonim válasza:
Nekem nincs velük bajom.Én inkább sajnálom őket.Persze mint ahogy a kérdés leírásban is benne van; van különbség hungarista meg hungarista között.Biztos,hogy ebből sem maradhat ki az,ami más csoportoknál is megvan: Pár hülye miatt ítélik meg rosszul a csoportot.Én nem utálom őket,mert átlátok rajtuk.Ők nálam pont olyan megítélés alá esnek,mint a vallásosak.Nincs semmi értelme annak,amit csinálnak,de míg nem ártanak vele senkinek,addig csinálják nyugodtan.Nem ez dönti el,hogy valaki értékes ember-e.Ha egy kedves,jó szándékú,intelligens közmunkás hungarista meg egy nem-hungarista orvos/mérnök között kell választanom,akkor nem kérdés,hogy az utóbbit választom.
2016. júl. 14. 12:35
9/9 anonim válasza:
A legtöbb ...ista ostoba. Legyen az hungarista, feminista, soviniszta vagy bármi egyéb.
Egy értelmes ember kerüli az ilyen szélsőségeket, és nem gondolja magát vagy a nemzetét vagy a nemét vagy a vallását vagy bármi egyebét magasabbrendűnek mint a többi ember hasonló dolgait. Az ilyen-olyan ...isták szerintem sérült önbizalomhiányos emberek, akik semmit nem értek el az életben és a saját sikertelenségüket úgy próbálják meg kompenzálni hogy kifelé azt mutatják mennyire büszkék a származásukra, nemükre, vallásukra, stb. Mivel nincs semmi egyéb amivel hivalkodhatnának. Én nevetségesnek és gyengének tartom az ilyen embereket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!