Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a hungaristákról?

Mi a véleményed a hungaristákról?

Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 10:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Ha ettől ők boldogabbak, akkor legyen...
2010. nov. 6. 11:01
 2/14 anonim ***** válasza:
60%
és neked mi a véleményed a hosszanfriss tejről?
2010. nov. 6. 11:04
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

a cél nemes de ők szarok!

Nagy Magyarkodnak sváb szlovák német nevekel szánalmas némelyik!

a legtöbbnek eszesincs és nekik abbol ál az egész hogy szidják baráti körbe akár napokig a cigányokat meg a zsidókat tapasztalbol mondom! énis voltam az 3-4 évig és rájöttem hogy ez nem az amire én gondoltam

2010. nov. 6. 11:12
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
Én szívesen hordok nagy-magyarországos pólót, örömmel tölt el az Árpád-sávos zászló látványa, és ezek miatt gyakran mondják rám, hogy hungarista vagyok. És én mindig határozottan tagadom. Szálasit például nagyon nem bírom, anélkül meg nincs hungarista. De ez még a kisebb baj. Ha a hungarizmus arról szólna, hogy mi, magyarok igenis büszkék kell, hogy legyünk történelmünkre, nyelvünkre, kultúránkra, miegymásra, akkor maximálisan támogatnám. De az, hogy naphosszat a zsidókat meg a cigányokat szidják (még ha van is miért, azért ne állandóan) ahelyett, hogy tennének is valami érdemlegeset, nem csak a szájukat jártatnák...
2010. nov. 6. 11:50
 5/14 anonim ***** válasza:
74%

Aki pusztán etnikai származás alapján rangsorolja embertársait, az beszűkült látókörű. Aki meg mindemellett tömeggyilkosokat istenít, annak a lelke is sötét.

Ez a véleményem róluk, és nem csak a hungaristákról.

2010. nov. 6. 12:33
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy meg igen szomorú, hogy sokan nem képesek különbséget tenni a patriotizmus, a nacionalizmus, a sovinizmus és a nemzetiszocializmus (melytől a hungarizmus nem is áll olyan nagyon távol) között. Ahogy itt és más fórumokon olvasom a mai tizen-huszonévesek megnyilatkozásait, valami gyötrelmesen gyenge lehetett a történelemoktatás az elmúlt 10 évben...
2010. nov. 6. 12:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Amíg nem erőszakosan adják elő a nézeteiket addig semmi bajom velük. Egy elmúlt kor utolsó hírdetői. Véleményem szerint egy olyan világban ahol az a tendencia, hogy megszűnik a nemzetállam és a helyüket kontinentális blokkok veszik át - mint az EU, Észak-amerikai Unió, Ázsia Unió - olyannak tűnnek, mintha a nemzetállamok kialakulása idején a királyságok után nosztalgiáztak volna. Ezzel semmi baj. Van aki még a törzsszövetségnél tart.
2010. nov. 6. 12:39
 8/14 anonim ***** válasza:
nem különösebben érdekelnek.
2010. nov. 6. 17:37
 9/14 anonim ***** válasza:

"Véleményem szerint egy olyan világban ahol az a tendencia, hogy megszűnik a nemzetállam és a helyüket kontinentális blokkok veszik át "

Épp ellenkező irányba halad a világ. Fel kéne ébredned.

2010. nov. 6. 18:38
 10/14 UM4 ***** válasza:

a díszlet-embereket hitüktől függetlenül nem kedvelem

a hungarizmus mint ideológia nem fejlődött semmit az elmúlt 60 évben így ugyanolyan elmaradottá vált mint a német nemzetiszocializmus (mint ideológia, a gazdaságirányítási rész még soha nem bizonyíthatott de valószínű hogy amennyire kompatibilis a szoc tervgazdálkodással annyira kevéssé is hatékony)

2010. nov. 6. 18:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!