Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaz hogy a hungarizmus...

Igaz hogy a hungarizmus keresztény?

Figyelt kérdés
Én hungarista vagyok de nem keresztény akkor ez milyen nézet sima nacionalizmus vagy fasizmus?

2016. aug. 29. 21:13
1 2 3 4
 11/32 meszike91 ***** válasza:

A pax hungarica csak keresztény tagokat vesz fel.

Szerintem te nem vagy ttisztában a hungarizmussal. Szálasira miért nézel fel? Kiszolgáltatta Magyarországot a német érdekeknek.

2016. aug. 29. 22:48
 12/32 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy nem csináltam?Ismersz?Nem hinném,szóval le lehet csihadni
2016. aug. 29. 22:52
 13/32 A kérdező kommentje:
Na jó nem az volt a kérdés hogy miért vagyok ilyen ha tudni akarjátok sok a cigány ebben a faluban mindig csesztettek meg szidták a magyarokat stb.Szüleim mindig mondták hogy hagyjam őket.Az oszt.főnököm is engem utált mikor az a leprás cigány oszt.társam elmesélte neki hogy heil-al köszöntem a barátaimnak még jobban megutált és folyton engem szivatott (mivel tót nem tetszett neki)Aztán mikor a 2.vh-t tanultuk azt mondta hogy jobb lett volna ha Hitler meghal meg hogy Szálasi egy vadállat volt jobb lett volna ha sztálinnal kötünk szövetséget stb.A 3 barátomon kívül senki nem beszélt velem mert azt mondták folyton hogy én is szadista állat vagyok.A barátaim miattam lettek ilyenek nem én miattuk.Ezt nem azért meséltem el hogy megsajnáljatok hanem hogy értsétek hogy nem divatból csinálom
2016. aug. 29. 23:05
 14/32 meszike91 ***** válasza:
Én sem szeretem a cigányokat. De a nácik sem jobbak semmivel...
2016. aug. 29. 23:14
 15/32 A kérdező kommentje:
Nekem is mondták hogy van normális is pedig sok helyen voltam de eggyel se találkoztam
2016. aug. 29. 23:17
 16/32 meszike91 ***** válasza:

Nekem a szomszédom is cigány és teljesen normális. Viszont ő is utálja a cigányokat. XD

Pedig majdnem olyan sötét, mint egy néger.

2016. aug. 29. 23:23
 17/32 A kérdező kommentje:
XD
2016. aug. 29. 23:26
 18/32 anonim ***** válasza:

"Na jó nem az volt a kérdés hogy miért vagyok ilyen ha tudni akarjátok sok a cigány ebben a faluban mindig csesztettek meg szidták a magyarokat stb.Szüleim mindig mondták hogy hagyjam őket.Az oszt.főnököm is engem utált mikor az a leprás cigány oszt.társam elmesélte neki hogy heil-al köszöntem a barátaimnak még jobban megutált és folyton engem szivatott (mivel tót nem tetszett neki)Aztán mikor a 2.vh-t tanultuk azt mondta hogy jobb lett volna ha Hitler meghal meg hogy Szálasi egy vadállat volt jobb lett volna ha sztálinnal kötünk szövetséget stb.A 3 barátomon kívül senki nem beszélt velem mert azt mondták folyton hogy én is szadista állat vagyok.A barátaim miattam lettek ilyenek nem én miattuk.Ezt nem azért meséltem el hogy megsajnáljatok hanem hogy értsétek hogy nem divatból csinálom"

A leírtak alapján teljesen jogosan gyűlölnek mind cigány, mind nem cigány osztálytársaid. Cigány osztálytársad jól gondolja, hogy jobb lett volna, ha Hitler meghalt volna, meg hogy Szálasi egy vadállat volt (a Sztálinnal való szövetség már vitásabb kérdés). Teljesen mindegy, hogy milyen osztálytársaid vannak - ha ilyen őstulok vagy, arra nincs kifogás. Még ha nem csak divatból, hanem tényleges, megalapozott meggyőződésből lennél hungarista, akkor is a leghülyébb, Taigetosz-pozitív fajtából kerülnél ki, ha Heil-lal köszönsz az osztálytársaidnak. Ez egyfelől tapintatlan bunkóság, mert ki tudja, az osztálytársaid között hánynak a nagyszülőjét, dédszülőjét mészárolták le a nácik, másrészt az idiótaságodat is mutatja, mert talán megnyersz egy csatát (biztos nagy elégtétellel tölt el, hogy kisnyilast játszhatsz), de cserébe kiközösített leszel, és semmit nem érsz el.

2016. aug. 29. 23:31
 19/32 A kérdező kommentje:
Az egyik barátomnak köszöntem Heil-al neki meg egyik rokona sem halt meg a holokausztban
2016. aug. 29. 23:35
 20/32 A kérdező kommentje:
Őstulok?mert nem veszem be a zsidó szarokat ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam nem kellene most magyaráznom és A "jobb lett volna ha Hitler meghalt volna..."-ot a tanárom mondta de ezt is tudnád ha normálisan értelmezted volna amiket leírtam
2016. aug. 29. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!